breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Τρίκαλα και Αγία Μαρίνα

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Τρίκαλα και Αγία Μαρίνα

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και του συνώνυμου του της Αγίας Μαρίνας, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς που θα λυθούν στο επόμενο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας πλεον να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα να κόψει πρώτη το νήμα στον μαραθώνιο του φετινού πρωταθλήματος καθώς θα παίζει για δυο αποτελέσματα την ισοπαλία και την νίκη.

Σοβαρό προβάδισμα για την τρίτη θέση πήρε η ομάδα του Μακροχωρίου που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε στο γηπεδο της την Αλεξάνδρεια με 3-1.

Οσον αφορά τα πλεϊ αουτ η Νάουσα νίκησε εκτός έδρας καθαρά με 2-0 στο ντέρμπι των ουραγών τα Λευκάδια και όχι απλά απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζωνη αλλά έπιασε και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που έχασε από τον Κοπανό με 4-0 στην 8η θέση.

Στο τρίτο παιχνίδι των πλεϊ αουτ η νεανική ομάδα του ΝΠΣ Βέροια νικησε εκτός έδρας με 4-1 την Μελίκη και εδραιώθηκε στην 7η θέση της γενικής βαθμολογίας (3η των πλεϊ αουτ).

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 0-0: Δίχως νικητή και δίχως γκολ έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ομάδας των Τρικάλων και της Αγίας Μαρίνας με τις δυο διεκδικήτριες του φετινού τίτλου να καλούνται να λύσουν την διαφορά τους στο εκτο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι της φετινής περιόδου (4 για το πρωτάθλημα και 2 στα πλαίσια του κυπέλλου).

Τα Τρίκαλα που ηταν και η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, τις οποιες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο . Δραγούσης (Μαυρίδης - Κονισπολιάτης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-1: Παρότι βρέθηκε πισω στο σκορ στο 33' με γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Κώστας Πιπιλιάρης το Μακροχώρι αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε τρία τέρματα και πήρε την νίκη με αντίπαλο την ανταγωνίστρια στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα Αλεξάνδρεια.

Τα γκολ της ομάδας του Μακροχωρίου πέτυχαν ο Φωτόπουλος στο 57' και στο 76' με εκτέλεση πεναλτι και ο Χατζηκαμαγιάννης με κεφαλιά στο 69'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Αργυρίου - Γκόγκας).

ΜΕΛΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ Β 1-4: Η Β' ομάδα της Βέροιας, ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των αδιάφορων βαθμολογικά με αντίπαλο την Μελίκη.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γηπεδο της Μελίκης με την μετέπειτα νικήτρια ομάδα του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ύστερα από ένα άγωνο πρώτο ημίχρονο να πετυχαίνει δυο τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά (55' και 60') με τους Τεγο και Καρασαρίδη αντίστοιχα.

Στο 75' η Μελίκη μείωσε με γκολ του Λίπε, όμως οι φιλοξενούμενοι που δεν ειχαν πει την τελευταία τους λεξη πέτυχαν άλλα δυο τέρματ στο 76' και στο 82' με τον Χοχλιούρο και Σουπιάδη αντίστοιχα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτσης (Ραφαηλίδης - Παπαντώνης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-0: Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρια στην επανάληψη ο Κοπανός νίκησε στην έδρα του τον Άγιο Γεώργιο και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση των πλεϊ αουτ.

Τα γκολ της νίκης του Κοπανού πέτυχαν οι Γατουρτζίδης (33'), Λογγινίδης (68') και Αντωνίου (77' και 88').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Σαμαράς - Γκόγκος).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-2: Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Νάουσα νικησε στο ντέρμπι των ουραγών εκτός έδρας τα Λευκάδια με 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Νάουσα που  ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Παντζαρτζίδη και στο 57' με τον Ντέλλα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Γιαγκιτζόγλου) που στην εκπνοή τυ αγώνα απέβαλε τον Σερασκιέρη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής