breaking news Νέο

Λέτε να επαληθευθούν τα σενάρια;

Λέτε να επαληθευθούν τα σενάρια;

Πέρασε η περίοδος των μεταγραφών, έφυγε και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αρη Θεσσαλονίκης και τα σενάρια μεταβίβασης του μετοχικού πακέτου ξαναέκαναν την εμφάνισή τους στις τάξεις της ΒΕΡΟΙΑΣ.

***

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αλλάζει χέρια πληροφορηθήκαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Αρη, που τόσα ερωτηματικά δημιούργησε στους φιλάθλους.

***

Όχι βέβαια άμεσα, αλλά σε λίγες ημέρες.

***

Προσπαθήσαμε να μετρήσουμε πόσες φορές μέχρι σήμερα τα τελευταία δυο χρόνια η Βέροια άλλαξε χέρια και ηταν τόσες πολλές, που μπερδευτήκαμε στο μέτρημα.

***

Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Δεν μπορεί σκεπτόμαστε κάποτε θα βαρεθούν αυτοί που ελέγχουν τα τελευταία τρία χρόνια την ομάδα να ταλαιπωρούν μια ολόκληρη πόλη και να εκθέτουν μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της περιφέρειας και θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν.

***

Και ποιός ξέρει, αυτό το κάποτε ίσως να έχει φθάσει και το προχθεσινό παιχνίδι με τον Άρη να ήταν το τελευταίο τους στην ομάδα.

***

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Πρόεδρος του Άρη Θεσσαλονίκης και ουσιαστικό αφεντικό της ΒΕΡΟΙΑΣ, ηταν την Τετάρτη στο γήπεδο; Κι αν ήταν από που παρακολούθησε το παιχνίδι; Από την συνηθισμένη του θέση, στα επισημα; ή μήπως πίσω από τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ;

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής