breaking news Νέο

Το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα παρουσιάστηκε στα Παλατίτσια

  • Το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα παρουσιάστηκε στα Παλατίτσια
  • Το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα παρουσιάστηκε στα Παλατίτσια

Το νέο βιβλίο του Βεροιώτη συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα «29 στιγμές» (εκδόσεις «ατεχνως») παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης 21/3 στα Παλατίτσια. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Παλατιτσίων.

Τους παρευρισκόμενους, που κατέκλυσαν το χώρο της βιβλιοθήκης, καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία Παρχαρίδου. Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Άννα Γαβρά, που με εμβριθή, αναλυτικό λόγο παρουσίασε τις βασικές πλευρές του έργου, καταθέτοντας τη δική της αναγνωστική πρόσληψη. Αποσπάσματα διάβασε η Στέλλα Παρχαρίδου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Θεατρολογίας.

Στο τέλος ο ίδιος ο συγγραφέας παρουσίασε πλευρές του έργου του (π.χ πηγές έμπνευσης, τρόπος γραφής κ.α), καθώς και τις απόψεις του για γενικότερα ζητήματα, που άπτονται της σημερινής συγκυρίας (π.χ τραγωδία στα Τέμπη, εκλογές κ.α) και των σχέσεων που έχουν με τη Λογοτεχνία και γενικότερα με τη σημασία της ανάγνωσης. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Όλγα Ζωγάφου και Γιάννης Τσαναξίδης, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ Βέροιας Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου κ.α


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής