breaking news Νέο

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 27/03/2023 και ώρα 10:00, με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Αποδοχή ή μη της μελέτης του έργου «Ολοκληρωμένη αστική παρέμβαση στην περιοχή της Βεργίνας» ΑΜ:81/2023.

ΘΕΜΑ

2ο

Αποδοχή ή μη της μελέτης του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» ΑΜ:94/2023.

ΘΕΜΑ

3ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Ολοκληρωμένη αστική παρέμβαση στην περιοχή της Βεργίνας» ΑΜ:81/2023.

ΘΕΜΑ

4ο

Συγκρότηση ή μη επιτροπής και κατάρτιση ή μη όρων διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας στον Δήμο Βέροιας» ΑΜ:94/2023.

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη μετακίνησης Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου στην Ιταλία.

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση της «8ης Θεατρικής Άνοιξης», του Δήμου Βέροιας με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση της εκδήλωσης «Πανηγύρι φυσικών επιστημών», του Δήμου Βέροιας με το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση δράσης για την προώθηση δωρεάς οργάνων, του Δήμου Βέροιας με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Ν.Ημαθίας.

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για συνδιοργάνωση μουσικοθεατρικής παράστασης, του Δήμου Βέροιας με το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Βέροιας.

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για τη διοργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν των εκτελεσθέντων πατριωτών της Δ.Κ. Πατρίδας, από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους.

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για προμήθεια και τοποθέτηση κλιματιστικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

12ο

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας ή μη σύναψης συμβάσεων του Δήμου Βέροιας με ιδιώτες, για την απομάκρυνση ανεπιθύμητης βλάστησης στα διοικητικά όρια του Δήμου.

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη παρακατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αποζημίωσης επικειμένων στο Ο.Τ. 745 της πόλης Βέροιας.

ΘΕΜΑ

14ο

Εξουσιοδότηση ή μη εκπροσώπου του Δήμου Βέροιας στο Δ/κό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά τη συζήτηση ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς, από αγωγή της ανώνυμης εταιρείας «Σαμαράς & Συνεργάτες Ανώνυμη Εταιρεία Μελετών & Συμβούλων» με διακριτικό τίτλο «Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε.-Σύμβουλοι Μηχανικοί» κατά του Δήμου Βέροιας (αρ.αγωγής ΑΓ40/20.01.2023).

ΘΕΜΑ

15ο

Απαλλαγή ή μη υπολόγου υπαλλήλου διαχειριστή της Παγίας Προκαταβολής έτους 2022.

ΘΕΜΑ

16ο

Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για έκδοση πιστοποιητικών από το Κτηματολογικό Γραφείο Βέροιας.

ΘΕΜΑ

17ο

Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθμ. 32/TΠ//2022 απόφασης Πολυμελούς Πρωτοδικείου Bέροιας.

ΘΕΜΑ

18ο

Έγκριση ή μη εκτός έδρας κίνησης οχημάτων του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής