breaking news Νέο

Με 36 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Με 36 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, στις 27-3-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, με 36 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της 636/2019 απόφασης του Δ.Σ. περί ορισμού μελών Δ/κού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

2ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 15/2022 απόφασης του Δ.Σ., για την αντικατάσταση μελών του Δ/κού Συμβουλίου του Ν.Π. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

3ο :

Έγκριση ή μη της αριθ. 48/2023 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π.&Π.Α.», περί τροποποίησης της 1ης (υποχρεωτικής) αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος, έτους 2023.

ΘΕΜΑ

4ο :

Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου για την πορεία υλοποίησης του εγκεκριμένου ΠΕΣΔΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

ΘΕΜΑ

5ο :

Αποδοχή εισήγησης της Ο.Ε. για την αναμόρφωση (2η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2023

ΘΕΜΑ

6ο :

Έγκριση ή μη καθορισμού αμοιβής δικηγόρου, για τη σύνταξη γνωμοδότησης και την άσκηση αγωγής του Δ.Βέροιας κατά απόφασης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.

ΘΕΜΑ

7ο :

Έγκριση ή μη ανέγερσης νέου μνημείου (αναμνηστικής στήλης) Μακεδονομάχων στην πόλη της Βέροιας και καθορισμού της θέσης τοποθέτησής τους.

ΘΕΜΑ

8ο :

Έγκριση ή μη α) διαγραφής προστίμου διατήρησης αυθαίρετης κατασκευής και β) θέσης της αριθ. 7/2020 έκθεσης αυτοψίας στο Αρχείο.

ΘΕΜΑ

9ο :

Έγκριση ή μη έκθεσης πεπραγμένων έτους 2022 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ

10ο :

Έγκριση ή μη καταβολής του γάλακτος σε χρήμα σε δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου Βέροιας

ΘΕΜΑ

11ο :

Καθορισμός αρδευτικής περιόδου και διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης υδρονομέων στις Δ.Ε. Απ. Παύλου, Βεργίνας, Μακεδονίδος Δ. Βέροιας

ΘΕΜΑ

12ο :

Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 365/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου «Λειτουργία κέντρου συμβουλευτικής υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

13ο :

Έγκριση ή μη α)εξειδίκευσης κατηγοριών ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων, β) ορισμού εισοδηματικών ή άλλων κριτηρίων για τη δωρεάν σήμανση, καταγραφή στο ΕΜΖΣ, στείρωση και εμβολιασμό των ζώων συντροφιάς, γ) αύξησης του ποσού της περ. ζ΄ της παρ. 1 του άρθρου 9 του ν.4830/2021  και δ) μείωσης του παραπάνω ποσού για τις ευπαθείς ομάδες

ΘΕΜΑ

14ο :

Έγκριση ή μη α) σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δ.Βέροιας και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και β) ορισμού εκπροσώπων με τους αναπληρωτές τους στην Επιτροπή Παρακολούθησης

ΘΕΜΑ

15ο :

Έγκριση ή μη παράτασης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου μίνι ποδοσφαίρου 5x5 Μακροχωρίου Δ.Βέροιας»

ΘΕΜΑ

16ο :

Επί αιτήματος δημοτικών συμβούλων της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ»  για την έκδοση ψηφίσματος κατά της ιδιωτικοποίησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου.

ΘΕΜΑ

17ο :

Έγκριση ή μη παράτασης του συμφωνητικού μίσθωσης του υπ’ αριθ. 132 αγροτεμαχίου του οικισμού Λαζοχωρίου Δ.Βέροιας

ΘΕΜΑ

18ο :

Έγκριση ή μη παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στον χώρο στάθμευσης απορριμματοφόρων οχημάτων Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

19ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών και διαχείρισης της επί-έλασσον δαπάνης του έργου «Διαμόρφωση χώρου πρασίνου στο Ο.Τ. 701 στο Εργοχώρι του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

20ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής ταμιευτήρα οικισμού Χαράδρας Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

21ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε., διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών και διαχείρισης της επί-έλασσον δαπάνης του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ

22ο :

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., διάθεσης των απροβλέπτων δαπανών  και διαχείρισης της επί-έλασσον δαπάνης του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Απ. Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

23ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου « Αγροτική οδοποιΐα στο αγρόκτημα Τριλόφου Δήμου Βέροιας»

ΘΕΜΑ

24ο :

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου, Δ.Ε. Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος»

ΘΕΜΑ

25ο :

Έγκριση ή μη κοπής δέντρων εντός και πέριξ του προαύλιου 5ου ΓΕΛ  Βέροιας

ΘΕΜΑ

26ο :

Έγκριση ή μη κοπής δέντρου στον οικισμό Πατρίδας

ΘΕΜΑ

27ο :

Έγκριση ή μη θέσης σε κυκλοφορία οχήματος του Δήμου

ΘΕΜΑ

28ο :

Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος χρηματικού ποσού στην Μ.Ν.

ΘΕΜΑ

29ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών τελών άρδευσης του Ε.Π.

ΘΕΜΑ

30ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών τελών άρδευσης του Χ.Σ.

ΘΕΜΑ

31ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών τελών άρδευσης του Χ.Γ.

ΘΕΜΑ

32ο :

Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντου ποσού του Π.Χ. από χρηματικό κατάλογο του Δ.Βέροιας.

ΘΕΜΑ

33ο :

Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της Άνοιξης» για την παραχώρηση της χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

34ο :

Επί αιτήματος του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπ/σης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βέροιας) για την παραχώρηση χρήσης της πλατείας Δημαρχείου

ΘΕΜΑ

35ο :

Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

ΘΕΜΑ

36ο :

Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμη δημότισσα

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής