breaking news Νέο

Η χρονιά του Φιλίππου!

Η χρονιά του Φιλίππου!

Χαμόγελα και ευχές ότι στο τέλος της σαιζόν θα επιτευθεί η επιστροφή στην Β’ Εθνική στην προχθεσινή κοπή πίτας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Σ’ ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, στον πολύ όμορφο χώρο του Ξενοδοχείου Veritas (στο κέντρο της Βέροιας), το Ανδρικο τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας έκοψε την Τετάρτη το απόγευμα την πίτα του για το νέο έτος 2018.

Σύσσωμο το ανδρικό τμημα μπάσκετ του συλλόγου, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες, χορηγοί, αλλά και πιστοί φίλοι της ομάδας, εδωσαν το παρών, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

«Έχουμε βάλει ένα στόχο από την αρχή της χρονιάς. Μέχρι στιγμής ότι έχουμε υπολογίσει γίνεται και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τίποτα, βέβαια, δεν έχει κριθεί. Εχουμε ακόμα 11 τελικούς και η τυχη είναι στα χέρια μας. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και το 2018 να είναι ένας χρόνος επιτυχίας. Ευχαριστώ την Δημοτική αρχή που είναι συνεχώς δίπλα μας, τους Δημοσιογράφους που πάντοτε   στηρίζουν την προσπάθεια μας, τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν με κάθε τρόπο, τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα είμασταν σήμερα εδώ και τέλος τους παίκτες και τους προπονητές γι' αυτή την άψογη συνεργασία που έχουμε. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο της Βέροιας και φυσικά σε όλους τους φίλους του μπάσκετ», ανέφερε ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους, τους οποίους ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή χρονιά.

• Ο Γιάννης Στεργίου, εμπορικός διευθυντής της NOVACERT και βασικός χορηγός της ομάδας, ηταν αυτός που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πιτα, ανταποκρινόμενος στο καλεσμα του Ηλία Λαζού. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Στεργίου ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, τονίζοντας: «Έχουμε πίστη στα παιδιά που απαρτίζουν φέτος την ομάδα, τα οποία έχουν φιλοδοξία, έχουν όραμα και στόχους. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να έχουμε την χαρά να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

• Στην κλήρωση που έγινε και το χαρτάκι τράβηξε ο παίκτης της ομάδας Κυριάκος Ποταμόπουλος, ο εκ των χορηγών του Φιλίππου Θωμάς Μπεσίνας (ΜARMΟLINE) αποκόμισε μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και των προπονητών.

• Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί" Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΙΣΗ Διαμαντόπουλος Βασίλης, ο Ιορδάνης Κυρατλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Βέροιας και από τον ΑΣ Μέσης, ο Μπισιρίτσας Απόστολος ROMA PIZZA, καθώς επίσης και οι φίλοι της ομάδας Ρούσσος Κώστας, Παναγιώτης Καπετανάκης, Αγάπιος Μεϊμαρίδης, Βασίλης Κανδύλας, Βασίλης Πολακτσίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζίδης κ.α.

Από τον Παύλο Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής