breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Δύο αδέλφια υποψήφιοι για τη θέση του Δημάρχου

Μία ενδιαφέρουσα πολιτική μάχη θα δοθεί στο Μεσολόγγι, καθώς αντιμέτωπα για τη θέση του Δημάρχου βρίσκονται δύο αδέρφια. Δύο αδέλφια θα κατέλθουν στον ίδιο δήμο για να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο!  Ετσι η δημαρχία Μεσολογγίου γίνεται οικογενειακή υπόθεση! Συγκεκριμένα ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος θα βρει απέναντι του στην προεκλογική περίοδο τον αδερφό του Θανάση Λύρο. Μάλιστα, ο δικηγόρος Θανάσης Λύρος έσπευσε ήδη από τα μέσα Μαρτίου να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του με ανάρτηση του στο Facebook.

*****

• Διαιτητής έδινε κάρτες… σε όποιον περνούσε από μπροστά του

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από αγώνα του πολωνικού πρωταθλήματος όπου ο διαιτητής, προφανώς ζαλισμένος από τις πολλές κίτρινες κάρτες που έδινε, άρχισε να δίνει και σε αυτούς που δεν είχαν σχέση με κάποια (φανερή τουλάχιστον) παράβαση!

Ο λόγος για τον ρέφερι Πιότρ Λάσικ, που σε κάποια φάση του αγώνα η “μπάλα” με τις κάρτες πήρε κι έναν παίκτη της Σταλ Μίελετς, που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να βρίσκεται μπροστά του και να τον κοιτάζει! Αρχικά ο Πολωνός διαιτητής έβγαλε την κίτρινη και την έδειξε κατά σειρά στους Φλις (παίκτης των φιλοξενούμενων), Εξποζίτο και Βερντάσκα (γηπεδούχοι), σ’ έναν προς έναν.

Και επειδή δεν ήθελε να αφήσει “παραπονεμένο” κανέναν, πήρε φόρα και έδωσε κίτρινη επίσης στον Γκέτινγκερ που δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στη φάση.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση της Σλατσκ Βροτσλάβ κόντρα στη Σταλ Μίελετς για την πρώτη κατηγορία της Πολωνίας έληξε ισόπαλη με 1-1 χάρη σε δύο γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο.

*****

• Πλαφόν στις… κότες που βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών

Απαγορεύσεις και όρια μπαίνουν πλέον στα κοτέτσια που διατηρούν ακόμα στις αυλές των σπιτιών τους πολλοι κάτοικοι χωριών και κωμοπόλεων.

Δεν καταργούνται τελείως αλλά θα υπάρχει πια πλαφόν στο αριθμό των ζωντανών που θα μπορεί να έχει κάποιος στην αυλή του.

Την αρχή έκανε η Περιφέρεια Κρήτης με απόφαση που δημοσίευσε στη Διαύγεια στις 8/3 με τίτλο «Καθορισμός οικόσιτων ζώων και πτηνών στις πόλεις και τα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου Κρήτης», όπου οι κάτοικοι επιτρέπεται να διατηρούν έως και πέντε κότες στις αυλές τους, δύο αιγοπρόβατα και δύο κουνέλια. Στους λοιπούς οικισμούς Νομού (εκτός των τουριστικών) επιτρέπεται η διατήρηση μέχρι δύο ενήλικων αιγοπροβάτων, 10 κοτών, τεσσάρων  κουνελιών, ενός μόνοπλου και ενός χοίρου μέχρι το στάδιο της τελικής πάχυνσης.

*****

• Φοιτητές έφτιαξαν σε μικρογραφία τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου με ...σπαγγέτι και ταλιατέλες

Σχεδόν όλα είναι εκεί: οι καλωδιώσεις, το κατάστρωμα και το οδόστρωμα, ακόμα και τα πεζοδρόμια και ο φωτισμός. Η εμβληματική καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» σε όλο της το μεγαλείο. Σε όλο της το μεγαλείο, αλλά σε …σμίκρυνση και φτιαγμένη όχι από τα συνήθη δομικά υλικά, αλλά κυρίως από …σπαγγέτι νούμερο 10 και νούμερο 6 και ταλιατέλες.

Δημιουργοί της είναι οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, Σωτήρης Πεννιάς και Γεώργιος Πολίτης, με επιβλέποντα καθηγητή τον δρα Σωτήρη Δέμη, οι οποίοι χρειάστηκε να εργαστούν περίπου 270 ώρες για να φτιάξουν αυτή την ιδιαίτερη γέφυρα ζυμαρικών, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.

*****

• Παρουσιάστρια γέλαγε μέχρι δακρύων με συνεντευξιαζόμενο που… πάλευε με το φόντο του zoom

Viral με δεκάδες χιλιάδες views έγινε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όταν κάτι δεν πήγε καθόλου καλά σε μια ζωντανή σύνδεση σε κανάλι της Αυστραλίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται η παρουσιάστρια του 9News Alice Monfries να προσπαθεί μάταια να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ο συνεντευξιαζόμενος, εκπρόσωπος της λέσχης Royal Automobile Association Mark Borlace, ο οποίος δεν καταφέρνει να βάλει το σωστό φόντο στο Zoom.

Εντέλει, εμφανίστηκε να μιλά μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε με μια θαλάσσια χελώνα. Στη συνέχεια, ενεργοποίησε ένα φίλτρο της εφαρμογής με το οποίο «φόρεσε» στο κεφάλι του ένα καπέλο από πίτσα.

Τότε η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια μέχρι… δακρύων. «Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο» είπε στη συνέχεια ο κ. Borlace αποχωρώντας από τη σύνδεση.


• Διαιτητής έδινε κάρτες… σε όποιον περνούσε από μπροστά του
• Πλαφόν στις… κότες που βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών
• Φοιτητές έφτιαξαν σε μικρογραφία τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου με ...σπαγγέτι και ταλιατέλες
• Παρουσιάστρια γέλαγε μέχρι δακρύων με συνεντευξιαζόμενο που… πάλευε με το φόντο του zoom

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής