breaking news Νέο

Συγκλονιστική στιγμή στον αγώνα της ΠΑΕ Βέροιας με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Συγκλονιστική στιγμή στον αγώνα της ΠΑΕ Βέροιας με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Η πιο συγκλονιστική στιγμή του αγώνα της Βέροιας με τον Άρη Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο, εκτιλήχθηκε αμέσως μετά την επιτευξη του τέρματος με το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφθασε στη νίκη.

Ο Διαμαντόπουλος εκτελεί το πέναλτι, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Βέροιας Γιαγκιόζη που μέχρι τότε είχε πραγματοποιήσει σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, να πέφτει στην σωστή πλευρά της εστίας του και να αποκρούει. Και ενω οι παίκτες της Βέροιας μένουν καθηλωμένοι έξω από την περιοχή της ομάδας τους επειδή προφανώς δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να αντιδράσει με επιτυχία ο τερματοφύλακας τους στην εκτέλεση του πέναλτι, τρεις αντίπαλοι τους κινούνται προς την μπάλα γίνονται κάτοχοι της και δεν έχουν παρά να την σπρώξουν στην ανυπεράσπιστη εστία καθώς ο Γιαγκιόζης δεν είχε προλάβει να σηκωθεί από το έδαφος, πετυχαίνοντας έτσι το γκολ με το οποίο η ομαδα τους πήρε μια πανάξια!! και καθαρή!! νίκη.

Και ο νεαρός τερματοφύλακας της Βέροιας, που μέχρι εκεινη τη στιγμή είχε ξεπεράσει τον εαυτό του σε μια προσπάθεια να κρατήσει τα δίχτυα της εστίας του ανέπαφα βλέποντας αυτή την εξέλιξη, σέρνεται στο εδαφος, στηρίζει την πλάτη του στην αριστερή κάθετη δοκό και με απλανές και περίλυπο βλέμμα περιδιαβαίνει τις κερκίδες.

Δεν ξέρω αν κάποιοι αντικρύζοντας αυτη την συγκλονιστική εικόνα, εκείνη την στιγμή ή και αργότερα, όταν συνειδητοποίησαν την ζημια που έχουν κανει σ’ αυτήν την ομάδα αισθάνθηκαν άβολα!!

Γιατί τύψεις αισθάνονται μονο αυτοί που έχουν συνείδηση.

Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής