breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Δίχως αλλαγές στην κορυφή

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Δίχως αλλαγές στην κορυφή

Με την ΑΕ Καβασίλων να επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Αγία Βαρβάρα, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας.

Με νίκη όμως προχώρησαν και οι υπόλοιπες δύο από τις τρεις διεκδικήτριες των τριων προνομιούχων πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγούν στην Α' Κατηγορία, η Επισκοπή και η Πατρίδα, ενώ το Ζερβοχώρι έκανε το ρεπό του.

Συγκεκριμένα η Καβάσιλα με γκολ που πέτυχε στο 65' ο Πάτρας Ρ. νίκησε 1-0 την Καψόχωρα και διατήρησε την διαφορά των 4 βαθμών από την Επισκοπή, που επίσης κέρδισε εκτός έδρας την Α.Ε. Ποντίων με 0-3 (τα γκολ ο Μουζάκι 29', Δήμου Β. 47' και Δημουχ στο 58'), έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Άνετη και καθαρή νίκη και της Πατρίδας με 5-1 στο γήπεδό της, επί του Εθνικού Ραχιάς, που δείχνει όλο και πιο απειλητική, όσον αφορά την διεκδίκηση μιας από τις τρεις προνομιούχες πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στην μάχη της παραμομής η Λυκογιάννη αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο γήπεδό της με την Βεργίνα και ισοβάθμησε στις δύο τελευταίες θέσεις με την ΑΕ Ποντίων, που όπως ήδη αναφέραμε ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 από την Επισκοπή.

Ισόπαλα έληξαν και τα παιχνίδια Ολυμπιακού Νάουσας - Αγίας Βαρβάρας (1-1) και Αχιλλέα Νάουσας - Άχθου Αρούρη (0-0).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Ποντίων - Επισκοπή    0-3

Ολυμπιακός Ν. - Αγ. Βαρβάρα    1-1

Καβάσιλα - Καψόχωρα       1-0

Λυκογιάννη - Βεργίνα         1-1

Αχιλλέας Ν. - Αχθος Αρούρης     1-1

Πατρίδα - Ραχιά          5-1

Ρεπό: Ζερβοχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής