breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αδέρφια μου ετοιμαστείτε. Βγάλτε όξω σούβλες, ψησταριές, ηλεκτρικούς «γυριστήρες» και ετοιμαστείτε για το αρνί-pass.

Το είπε ο Άδωνις. Και αρνί-pass θα έχουμε και σπληνάντερο-pass και κοκορέτσι-pass. Και αυγό-pass μετά φέτας κατσικοαρνίσιας, που από τα 15,99 το κιλό, θα κατέβει με το pass του Αδώνιδος στα 15,49 ευρώπουλα.

Και μετά τα αρνιά και τις «δεμέστιχες» και τα «καραβάκια», δεν θα μας αφήσουν χωρίς επιδόρπιο οι κυβερνώντες.

Όλα κι όλα. Θα υπάρξει και τούρτα-pass. Μόνο που δεν θα μπορείς να τη φας στο σπίτι, αλλά θα σου «σερβίρεται» στο ζαχαροπλαστείο, ολόκληρη. Όπως έκανε ο Βέγγος ως Θου Βου.

Αυτό το Πάσχα λοιπόν θα είναι τρέλα. Θα βάλουμε και στα μεγάφωνα Τάσο Μπουγά και δώσε το «φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι βίγκαν με διώξαν απ’ τη γη μου» και το «είσαι μια αλεπού, πονηρή αλεπού».

Και όταν φτάσει στην κορύφωση το γλέντι και ακούσουμε τη «μπαρόβια», εκεί κάνουμε χρήση και το βεγγαλικά-pass και σαμπάνια-pass, που έχει προνοήσει η υπουργάρα μας.

Και αφού φάμε, πιούμε, χορέψουμε με Μπουγά, στο τέλος θα υπάρχει και το hospital-pass, όπου θα καταλήγουν όλοι οι γερομπισμπίκηδες, που ήθελαν και τεκνά να χορεύουν belli dance, φωτιά να τους κάψει.

Με αυτά και με τα άλλα, Τάσος ο Πλανητάρχης δικαιώνεται. Και ας σκάσει η Νατάσα με το «φεγγάρι της».

Τα πάντα είναι χρήμα, συντρόφιααααα. Μπροστά στα πακέτα του κυρ Τζάμπο, ακόμη και  ο Θεοφάνους κάνει πίσω. Και ας μην είναι βίγκαν.


αρνί
Βέγγος
Μπουγάς
Θεοδωρίδου
JUMBO
Θεοφάνους

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής