breaking news Νέο

Παύλος Παυλίδης : «Ευρωκτόνα τα βακτήρια ή ……γίνονται θαύματα;»

Παύλος Παυλίδης : «Ευρωκτόνα τα βακτήρια ή ……γίνονται θαύματα;»

Με αφορμή το χθεσινό μας σχόλιο που, χαριτολογώντας, χαρακτηρίσαμε…ευρωκτόνα τα βακτήρια της μεθόδου Γκανάτσιου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ», Παύλος Παυλίδης, σχολιάζει :

«Σε δημοσίευμα σας αναφέρετε ότι στην ερώτηση μας ως αντιπολίτευση «για το που βρίσκονται τα εκατομμύρια που γλύτωσε η ΔΕΥΑΒ από την χρήση της μεθόδου στον Βιολογικό» (που μόνο η Βέροια χρησιμοποιεί και μόνο η Βέροια εξαφανίζει την υλη) θελήσαμε να μάθουμε από την Δημοτική Αρχή το που διατέθηκαν αυτά τα εκατομμύρια. Επειδή ο ένας έλεγε για 3.000.000, ο άλλος για 2.800.000 και ο Δήμαρχος  για 2.000.000. Τελικά μας είπαν ότι τα πρώτα είναι για το ηλεκτρικό ρεύμα που θα πλήρωναν με άλλη μέθοδο και τώρα τα γλύτωσαν και τα τελευταία για τα τελευταία 4 χρόνια(ΜΟΝΟ) που δεν ξόδεψε η ΔΕΥΑΒ με την χρήση της μεθόδου.

Μπορεί εσείς λοιπόν να τα βαφτίζεται χαριτολογώντας ως ευρωκτόνα, αλλά εμείς συνεχίζουμε να τα λέμε «μαμούνια». Όπως τα αποκαλούν οι ίδιοι. Και δεν θέλουμε να είμαστε τα θύματα που θα πιστέψουμε ότι βρέθηκαν τα "μαμούνια" που τρώνε "τα πάντα". Αλλιώς στην Βέροια μας υπάρχει ένα θαύμα...

Και πίσω από τις λέξεις γλυτώσαμε ή δεν πληρώσαμε ή ευρωκτόνα ή αν θέλετε η προβολή του τι γλυτώσαμε, λογικά πρέπει να περιέχονται άλλες ενέργειες στις οποίες διατέθηκαν αυτά τα χρήματα. Για εκατομμύρια μιλάμε. Ούτε για δεκάδες, ούτε για εκατοντάδες. Ρωτάμε συνέχεια ως αντιπολίτευση αν μειώθηκαν ή ξεχρεώθηκαν τα δάνεια της ΔΕΥΑΒ, ρωτάμε γιατί δεν μειώθηκε ο λογαριασμός του νερού στον δημότη, κλπ και η απάντηση είναι «ότι γλυτώσαμε»…. Αυτές είναι υπεκφυγές κι είναι σαν να υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου. Πλέον και να απαντήσουν είναι αργά. Το θεμα θα διερευνηθεί.

Όσον αφορά όλα τα άλλα τα λειτουργικά και τις συνέπειες με τα "ευρωκτόνα" στον Βιολογικό, μακάρι να αποδειχτεί ότι δεν είναι σε βάρος της υγείας μας. Αλλά με ισχυρισμούς ότι η μέθοδος έχει πιστοποίηση αλλά τελικά δεν έχει, ότι πρέπει να έχει 30% υπόλοιπο ύλης αλλά δεν χρησιμοποιείται καν η γραμμή, ότι όταν τα βλέπουν οι Οικολόγοι και ο έλεγχος να ρίχνονται στο 66 χαλάει το ρελέ την μια φορά, την άλλη δεν ήταν χαλασμένο αλλά είχε προβληματάκια, κλπ δεν νομίζω ότι είναι μόνο "ευρωκτόνα"…τα «μαμούνια».

Απέναντι σε όλα αυτά η επιμονή της Δημοτικής Αρχής δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις με προεκτάσεις. Όμως η εμπλοκή των αρμοδίων υπηρεσιών και της δικαιοσύνης δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης, που πολλοί δεν έχουν αντιληφτεί ακόμα».

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής