breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και… της έκλεβε τα εσώρουχα

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα συνέβησαν στην πόλη του Κιάτου, με έναν άνδρα, ο οποίος για μεγάλο χρονικό διάστημα, έμπαινε κρυφά στο σπίτι της γειτόνισσάς του και… της έκλεβε τα εσώρουχα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthostv.gr, η γυναίκα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν αντιλήφθηκε ότι της έλειπαν πολλά εσώρουχα. Έτσι, έχοντας υπόνοιες ότι κάποιος εισβάλλει στην κατοικία της, ξεκίνησε μόνη της, την… έρευνα.

Η έρευνα την οδήγησε σε έναν άνδρα, ο οποίος έμπαινε στο υπνοδωμάτιό και… της έκλεβε τα εσώρουχα. Μάλιστα, η γυναίκα έπιασε επ’ αυτοφώρω τον δράστης, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, με την ίδια να ειδοποιεί άμεσα τις αρχές. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων. Έπειτα, από αξιοποίηση των πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και του πέρασαν χειροπέδες.

*****

  • Ο 3χρονος Zayn Sofuoglu οδηγεί Ferrari και τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο Zayn Sofuoglu από την Τουρκία είναι πιθανότατα ο νεότερος influencer στο διαδίκτυο. Κάνει κόλπα με μια Ferrari που φαίνονται σχεδόν αδύνατα ακόμα και για πολύ μεγαλύτερα παιδιά από τον ίδιο. Στα τρία του χρόνια, οι γονείς του καταγράφουν τα κατορθώματά του και τα δημοσιεύουν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Διαθέτει πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο followers. Ο Zayn Sofuoglu οδηγεί μια κόκκινη Ferrari 1000 ίππων δεμένος σε παιδικό κάθισμα, προσαρμοσμένο στο δερμάτινο σπορ κάθισμα της SF90 Stradale. Ο Zayn πατά με άνεση το ειδικά διαμορφωμένο πεντάλ του γκαζιού για να γυρίσει τη Ferrari και να σηκώσει ένα παχύ στρώμα καπνού με τα ελαστικά.

*****

  • Ζητά αποζημίωση γιατί... πάτησαν το χωράφι του κατά τη διάσωση στα Τέμπη

Ενα απίστευτο περιστατικό φέρνει στο φως το onlarisa.gr στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σελίδας, ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Ο 90χρονος ζητά αποζημίωση της τάξης των 2.000 ευρώ, ενώ το περιστατικό επιβεβαιώνει και αντιδήμαρχος Τεμπών που δήλωσε πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

*****

  • Αλλαγή ώρας: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησαν στον Λίβανο

Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησε σήμερα ο Λίβανος καθώς κλιμακώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών και των θρησκευτικών αρχών σχετικά με την απόφαση να διατηρηθεί η χειμερινή ώρα για έναν ακόμη μήνα.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός είχε ανακοινώνσει από την π. Πέμπτη ότι η αλλαγή στη θερινή ώρα θα γίνει στον Λίβανο στις 20 Απριλίου, αντί για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, όπως συνέβαινε συνήθως τόσο στη χώρα όπως στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές.

Αν και δεν αιτιολόγησε την απόφασή του, θεωρήθηκε από κάποιους ως μια προσπάθεια να κερδίσει τους μουσουλμάνους, επιτρέποντας σε όσους νηστεύουν για το Ραμαζάνι να σταματάνε μία ώρα νωρίτερα τη νηστεία, περίπου στις 6 το απόγευμα, αντί για τις 7.

Όμως η εκκλησία των μαρονιτών του Λιβάνου, που ασκεί μεγάλη επιρροή στη χώρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι δεν θα υπακούσει στην απόφαση του Μικάτι, χαρακτηρίζοντάς την «εκπληκτική» και επισημαίνοντας ότι δεν προηγήθηκε συζήτηση με άλλους παράγοντες της χώρας και δεν ελήφθησαν υπόψη τα διεθνή πρότυπα.

Η εκκλησία ανακοίνωσε ότι η αλλαγή στη θερινή ώρα θα γινόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου, κάτι που ακολούθησαν και άλλες χριστιανικές οργανώσεις, κόμματα και σχολεία.

Στο μεταξύ τα μουσουλμανικά κόμματα και οι θεσμοί διατηρούν τη χειμερινή ώρα.

Επιχειρήσεις και δημοσιογραφικοί οργανισμοί, ανάμεσα στους οποίους τα δύο μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του Λιβάνου, το LBCI και MTV, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν τη μετάβαση στη θερινή ώρα, με τις εκκλήσεις να μην εισακουσθεί η εντολή Μικάτι να αυξάνονται.

Άλλοι προσπάθησαν να προσαρμοστούν: ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας, η Middle East Airlines, επεσήμανε ότι τα ρολόγια της θα παραμείνουν στη χειμερινή ώρα, αλλά θα αλλάξει τις ώρες των δρομολογίων της στη θερινή ώρα προκειμένου να συντονιστούν με τα διεθνή προγράμματα.

Κάποιοι χρήστες του Twitter ανήρτησαν μια παλιά συνέντευξη του γνωστού Λιβανέζου συνθέτη και μουσικού Ζίαντ Ραμπάνι, που μιλά για τη θερινή ώρα: «Κάθε χρόνο πάτε το ρολόι μία ώρα μπροστά και μας κρατάτε πίσω 10 χρόνια», λέει αναφερόμενος στους Λιβανέζους πολιτικούς «Θα πρέπει να προσέχετε και τα χρόνια, όχι μόνο την ώρα».


Ο 3χρονος Zayn Sofuoglu οδηγεί Ferrari και τρελαίνει το διαδίκτυο
Ζητά αποζημίωση γιατί... πάτησαν το χωράφι του κατά τη διάσωση στα Τέμπη
Αλλαγή ώρας: Με δύο διαφορετικές ώρες ξύπνησαν στον Λίβανο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής