breaking news Νέο

Ασλάνογλου Νίκος : Ενημέρωση για το βιολογικό

  • Ασλάνογλου Νίκος : Ενημέρωση για το βιολογικό
  • Ασλάνογλου Νίκος : Ενημέρωση για το βιολογικό
  • Ασλάνογλου Νίκος : Ενημέρωση για το βιολογικό

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βέροιας μάθαμε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Βέροιας ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης  βραβεύτηκε για τις επιδώσεις του στον βιολογικό καθαρισμό του. Είναι αλήθεια αυτό. Αυτά που δεν είπε κανένας είναι τα παρακάτω.

  1. Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου για την υλοποίηση υποδομής διαχείρισης ιλύος (λυματολάσπη) από τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων του Βιολογικού Αλεξανδρούπολης, προϋπολογισμού 7.300.000€.
  2. Στην βάση δεδομένων της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων και σε επικαιροποιημένα στοιχεία, ο βιολογικός Αλεξανδρούπολης παράγει 66.950 τόνους λυματολάσπης, μετά από πάχυνση και αφυδάτωση.  

Δηλαδή, λειτουργεί κλασικά όπως σε όλον τον κόσμο. Εκεί, εμπλουτίζουν την διαδικασία με μικροοργανισμούς που δεν εξαφανίζουν την ιλύ αυτή. Μόνο στη Βέροια εξαφανίζεται και αυτό είναι αλήθεια. Στην Τάφρο 66 καθημερινά και όλο το 24ωρο.

Οι φωτογραφίες είναι προχθεσινές, στις 9.30 πρωί και 4.30 απόγευμα. Τρεις μήνες μετά το «τεχνικό πρόβλημα στις αντλίες», συνεχίζουν προκλητικά αδιάφορα. Και όλοι είναι στις θέσεις ευθύνης τους.

 

Ασλάνογλου Νίκος


βιολογικός καθαρισμός Βέροιας
Δήμος Αλεξανδρούπολης βραβεύτηκε για τις επιδώσεις του στον βιολογικό καθαρισμό του

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής