breaking news Νέο

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Σύλλογο Βλάχων Βέροιας

  • Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Σύλλογο Βλάχων Βέροιας
  • Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Σύλλογο Βλάχων Βέροιας

Το «ταξίδι» παρουσίασης του νέου βιβλίου του Ημαθιώτη δημοσιογράφου-συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα «29 στιγμές» συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/4- παρά τις εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες- στο Σύλλογο Βλάχων της Βέροιας.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε ο Γ.Γ του Δ.Σ του Συλλόγου Γιώργος Τσίρης, ενώ το συντονισμό είχε η Τασούλα Πίσκου, μέλος του Δ.Σ. Μεταξύ των παρευρισκόμενων οι αντιδήμαρχοι Α. Τσαχουρίδης και Σ. Τόπη-Τζήμα, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ (και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) Θ. Δέλλας, ο Δ. Πυρινός, πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ, ο Τ. Βασιάδης κ.α

Την παρουσίαση του βιβλίου (καθώς και αναφορές στην προσωπικότητα του συγγραφέα) έκανε ο Γιάννης Τσαναξίδης, οικονομολόγος (δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ).

Στη συνέχεια ο συγγραφέας αναφέρθηκε στο περιεχόμενο του βιβλίου, στις πηγές έμπνευσης και στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της ανάγνωσης στην εποχή μας. Μάλιστα με αφορμή αυτό, στη συνέχεια αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος με τους παρευρισκόμενους, ενώ στο τέλος υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής