breaking news Νέο

Συνάντηση του προέδρου του ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας με τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο για ζητήματα του κλάδου

  • Συνάντηση του προέδρου του ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας με τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο για ζητήματα του κλάδου
  • Συνάντηση του προέδρου του ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας με τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο για ζητήματα του κλάδου

Συνάντηση με τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 5 Απριλίου, ο κ. Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας και ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α).

 

Ο κ. Βεσυρόπουλος μετά την παρουσία του στο 3ο συνέδριο συλλόγων εστίασης, που διοργάνωσε η estiasigreece και η ΠΕΘ, έκανε μια πλήρη και εξειδικευμένη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου. Αιγιαλός, φορολογική συμμόρφωση, ΦΠΑ, ΕΦΚ καθώς και επιμέρους θέματα τέθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και με κοινή την επιλογή για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο λειτουργίας, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα προάγει το υγιή ανταγωνισμό.

 

Κατατέθηκε στον κ. Βεσυρόπουλο ολοκληρωμένο υπόμνημα για τον αιγιαλό καθώς και ο «οδικός χάρτης» της εστίασης με όλες τις διεκδικήσεις που εξορθολογίζουν τον κλάδο και τον καθιστούν βιώσιμο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής