breaking news Νέο

Γκολ και θέαμα!

Γκολ και θέαμα!

Αδειάζει η κλεψύδρα, καθώς μόλις λιγες ημέρες απομένουν για το φιλικό των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με τους αντίστοιχους της ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, το οποίο και εντάσσεται στο πλαίσιο των αγωνιστικών δραστηριοτήρων τους στο τρέχον έτος.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον γι' αυτό το φιλικό των "κυανέρυθρων" της Βέροιας απέναντι στους "Βυσσινί" της Λάρισας αρχίζει να αποκτά ολο και πιο έντονο χαρακτήρα, αν αναλογισθούμε ότι έχει να κανει με το πρώτο που θα δοθεί στο 2023, τη συμμετοχή παικτών με πλούσιο ποδοσφαιρικό παρελθόν κι από τις δυο πλευρές, αλλά και τον φιλανθρωπικό σκοπό της πραγματοποίησης του, μιας και τα έσοδα του θα προσφερθούν υπερ του έργου της ομάδας προστασίας παιδιού της Βέροιας.

Πάρτε, λοιπόν, μια.. πρώτη γεύση για το ποιοί παίκτες πρόκειται να βρεθούν αντίπαλοι: Βεργώνης, Τσιούχας, Τρούπκος Θ., Νατσούρας, Ελευθεριάδης, Υφαντίδης Χρ., Μίλης Γ., Παπατζίκος Τ., Μελετίδης (Μπούλης), Σαββίδης Μπ. εναντίον Βαλαώρα, Τσιώλη, Παραφέστα, Σελιώνη, Αργυρούλη, Βουτυρίτσα, Κολομητρούση Πλίτση!

Φυσικά, ούτε λόγος να γινεται για το θέαμα, αφού αυτό είναι εξασφαλισμένο για τους θεατές που θα δώσουν το παρών στο ματς, καθ' ότι το εγγυώνται παίκτες που θα καλύπτουν τρεις γενιές (!), όπου και αναμένεται να ξεδιπλώσουν ποδοσφαιρικές αρετές στο χορτάρι, φέρνοντας στο νου συναμα όμορφες αναμνήσεις του ενδοξου παρελθόντος!

Μπαλάφας και Μ. Καραλιόπουλος δυο νεα "όπλα" στα χέρια του Γ. Χατζάρα

Πάμε, τώρα, και στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος του εν λόγω φιλικού, και δη για την ομάδα που απαρτίζουν οι παλιές δόξες της Βέροιας, όπου μόνο ευχάριστα υπάρχουν. Και αυτό γιατί μέσα σ' αυτήν την πλειάδα παικτων που έχει να σκεφθεί και να επιλέξει ο (απόλυτα πετυχημενος στο έργο της καθοδήγησης των "κυανέρυθρων") Γιώργος Χατζάρας (εξ ου και το οτι ανανεώθηκε για άλλα 5 χρόνια πρόσφατα η παρουσία του στον πάγκο της Βεροιώτικης ομάδας!!), προστίθενται και άλλες δυο περιπτώσεις παικτων. Μπαλάφας και Μ. Καραλιόπουλος αποτελούν τα δυο νεα πρόσωπα που θα βρίσκονται στη διάθεση του "Χατζο", ο οποίος πιθανόν ακόμα να ποντάρει και στην παρουσία των Μαντζιαρίδη, Χαραλαμπίδη Κ., Φουλατζικλη, Σολάκη, Σαμαρά Β., η συμμετοχή των οποίων αναμένεται να ξεκαθαρίσει μεσα στις επόμενες ημέρες. Βέβαια, μέσα σ' ολη αυτή την περιρέουσα ατμόσφαιρα δεν λείπουν και τα... αναπάντεχα.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εκληφθεί αυτό που μόλις έγινε γνωστό. Οτι δηλαδή ο επιδραστικός Γιώργος Πλίτσης της ΑΕΛ έστειλε... μήνυμα στον "Αρίγκο Σάκι" της Βέροιας πως πρόκειται, λέει, να αγωνισθεί ως σεντερ φορ κι όχι ως τερματοφύλακας και που όλοι ξέρουμε, και πως για τα παραπανίσια κιλά που τον βαραίναν ας βρει εναν ανάλογο παίκτη να τον μαρκάρει! Φυσικά, ο Γιώργος Χατζάρας (φωτο) που... δεν καταλαβαίνει από τέτοια, δεν... μάσησε. "Εχω τις λύσεις για την περίπτωση Πλίτση" αρκέστηκε να πει, μ' ενα αινιγματικό χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του!

1' σιγή για Μ. Παπαϊωάννου και Γρ. Κάκαλη

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα θα κρατηθεί ενος λεπτού σιγή για τους Μίμη Παπαϊωάννου και Γρηγόρη Κάκαλη, που φόρεσαν την φανέλα της Βέροιας και που πριν από λίγο διάστημα "εφυγαν" από κοντά μας.

 

Με "σφυρίχτρα" από την ελιτ της Ευρώπης!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο φιλικός αγώνας των παλαιμάχων Βέροιας - ΑΕ Λάρισας θα λάβει χώρα την Δευτέρα 24 Απριλίου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με ώρα έναρξης στις 17.30 και με διαιτητή από την ελιτ της Ευρώπης, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Σουκιούρογλου (έπειτα από αίτημα των δυο ομάδων που υπεβλήθη στην ΕΠΟ και που ικανοποιησε ο αρχιδιαιτητής κ. Μπενετ), έχοντας στο πλευρό του για βοηθους και άλλους δυο άξιους συμπαραστάτες!

Οπότε με την επιλογή αυτή του διαιτητή διασφαλίζεται στο έπακρο η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του φιλικού αυτου παιχνιδιού από τυχόν ευτράπελα, αλλά και αποτρέπονται διάφορες "πονηρές σκεψεις" (ως σημείο επικράτησης στον αγώνα για το στοίχημα...).

 

Το ρεπορτάζ αυτό επιμελήθηκε με χιουμοριστική διάθεση ο Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής