breaking news Νέο

Έκοψαν τη βασιλόπιτα τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Έκοψαν τη βασιλόπιτα τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας

Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας πήραν τη «σκυτάλη» από το ανδρικό και πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ), την κοπή της βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός, οι προπονητές και παίκτες από το ανδρικό τμήμα και οι προπονητές των ακαδημιών.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κοπής της πίτας, απηύθηνε χαιρετισμό ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος ακαδημιών του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας : «Καλησπέρα σας. Να σας καλωσορίσω όλους, αθλητές, αθλήτριες και γονείς,  στην καθιερωμένη κοπή της πίτας των ακαδημιών μας. Να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και πολλές επιτυχίες ατομικές και ομαδικές. Φέτος ο σχεδιασμός των ακαδημιών περιλαμβάνει περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις και στις πιο μικρές κατηγορίες ενώ για μια ακόμη φορά θα συμπράξουμε με τον Κώστα Τσαρτσαρή για το μπασκετικό camp που διοργανώνεται στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Θέλω να τονίσω όμως ότι προτεραιότητα σας είναι το σχολείο. Ποτέ δεν θα ακούσετε από εμάς να σπαταλήσετε ώρες από το διάβασμα σας για την προπόνηση. Αυτό όμως που θέλουμε και πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε tablet ή κινητό και να αφιερώσετε τον χρόνο αυτό στο γήπεδο, στον αθλητισμό....στο μπάσκετ. Καλή Χρονιά σε όλους.»

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι παίκτες του ανδρικού τμήματος Φώτης Καβαργύρης, Φαίδων Παραπούρας, Ηλία Μόρρας και Δημήτρης Τσεσμετζίδης οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για το πως εντάχθηκαν στις τάξεις του Φιλίππου Βέροιας και ότι όλοι, γονείς και αθλητές, πρέπει να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ανδρική ομάδα στην προσπάθεια ανόδου στην Β' Εθνική.

Ακολούθησε η κοπή πίτας όπου το τυχερό φλουρί έπεσε στο τμήμα των παίδων, με το κομμάτι να παραλαμβάνει ο προπονητής κ. Κανελλίδης Νίνο, ενώ στα μικρά πιτάκια που δόθηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας, 11 τυχεροί πήραν τα δώρα τους προσφορά των καταστημάτων Benetton και του Sports Center.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής