breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Αγία Μαρίνα πρωταθλήτρια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Η Αγία Μαρίνα πρωταθλήτρια

Η Αγία Μαρίνα από το Σάββατο το απόγευμα πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο του ποδοσφαιρικού της εκπροσώπου σε επίπεδο Α' κατηγορίας και ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ημαθίας στους αγώνες μπαραζ για την ανοδο στην Γ' Εθνικη που θα ακολουθήσουν.

Οσον αφορά τον φετινό ανταγωνιστή της Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που εχασε στις λεπτομέρειες την "μάχη" οι πληροφορίες λένε οτι εκτός από την πρωτιά σε τοπικό επίπεδο χάνει και τον ανθρωπο που τα τελευταία χρόνια την οδήγησε στις επιτυχίες. Τον Τάκη Παπαδόπουλο που σκεπτεται σοβαρά πλεον να αποσυρθεί από τα διοικητικα της ομάδας.

Αγωνιστικά το παιχνίδι που αποτέλεσε σημείο αναφοράς των φιλάθλων όχι μόνο της Ημαθίας αλλα και όμορων Νομών μπορεί ως προς το αποτέλεσμα του να μην μας έκανε σοφότερους αφού για τέταρτη φορά στις εξι φετινές επίσημες αναμετρήσεις τους, οι δυο "μονομάχοι" του τίτλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι και μάλιστα και τις τέσσερις δίχως σκορ (0-0) έκρυβε όμως αρκετές συγκινήσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι δυο ομάδες αποφάσισαν να ανοίξουν το παιχνίδι τους και να κυνηγήσουν το γκολ, που τελικα δεν ήρθε για καμιά από τις δυο με αποτέλεσμα η Αγία Μαρίνα παρότι δεν καταφερε να κερδίσει κανενα από τα τέσσερα παιχνίδια που αντιμετώπισε φέτος στα πλαίσια του πρωταθλήματος τον προχθεσινό αντίπαλο της, πέρασε τρένο όμως από ολες τις υπόλοιπες ομάδες να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο της πρωταθλήτριας της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας. Από την άλλη τα Τρίκαλα πλήρωσαν τις δυο ισοπαλίες του πρώτου γύρου με το Μακροχώρι και την Αλεξάνδρεια και παρότι κράτησαν το αη΄ττητο (τρεις ισοπαλίες και μια νικη) απέναντι στον μεγάλο φετινό τους αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας από τον οποίο βέβαια έχασαν στα πλαίσια του κυπέλλου και αποκλείστηκαν περιορίστηκαν στην 2η θεση.

Σε γενικές γραμμές οι δυο ομάδες, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια που βρέθηκαν αντιμέτωπες παρουσια΄στηκαν ισοδύναμες με την ομάδα των Τρικάλων να έχει μια ελαφρυά εδαφική υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να μοιράζονται όμως τις ευκαιρίες για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσέτιλας (Φαλτάκας - Δρουδάκης) από την ΕΠΣ Γρεβενών δίχως λάθη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Νιογκάνα, Μπουλάρι (80' Πίτος), Μπρέγκου (46' Κουτσούκης), Σαμιώτης (77' Αργυρόπουλος), Λεκα (80' Λίβας), Κρεστ, Δημητρούσης, Χατζόπουλος (90' Μουρατίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Μένιος, Γεωργίου, Τσιρίδης, Χλιαρόπουλος, Αρβανιτίδης (59' Λίτσι), Καμπούρης (70' Κατράνας), Σωτηράκης (80' Κιρκιλιανίδης), Βλάχος, Μαρμαρίδης, Αβραμόπουλος, Κίτσας.

Στο άλλο παιχνίδι των πλεϊ οφ η Αλεξάνδρεια νίκησε στην έδρα της το Μακροχώρι που παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες με 3-0 (τα γκολ) οι Χεράκης (26'), Γιάννης Πιπιλιάρης (45' και 84') με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην 3η θέση το Μακροχώρι ομως να ευνοείται από τα μεταξύ τους παιχνίδια (δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Τσίτσης - Μουρατίδης).

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ η Νάουσα συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του δεύτερου γύρου νίκησε με 6-2 εκτός έδρας και τη Μελικη (τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας ο Παπατάνος (27'), Κωστόπουλος (30'), Σάκκος (60'), Ντέλλας (69'), Βασιλειάδης (76'), Μίσκος (90') ενω για λογαριασμό της Μελίκης σκόραραν οι Μπουκουβάλας (22') και Κοντογιάννης (75').

Αναμενόμενη νίκη και για τον Κοπανό στην εδρα του με 5-0 επί των Λευκαδίων (τα γκολ οι Μποζίνης 22' και 27', Αντωνίου 49', Στογιάννης Α. 69'), ενω το παιχνίδι της Βέροιας με τον Αγιο Γεώργιο έληξε ισόπαλο 3-3.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής