breaking news Νέο

Λάμψη αστέρων στη Βέροια!

Λάμψη αστέρων στη Βέροια!

Αντίστροφα κυλά πλεον ο χρόνος για το φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο τους "Βυσσινί" της Λάρισας, καθ' ότι έχει προγραμματισθεί να δοθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου, με τόπο τέλεσης το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και με ώρα έναρξης στις 17.30.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω φιλικό, που πραγματοποιείται με συνδιοργανωτή το ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και με την συμμετοχή της Ν. ΓΕΝΕΑΣ Ν. Νικομήδειας και που αποτελεί για τους "κυανέρυρθους" της Βέροιας το πρώτο σε μια σειρά αγωνιστικών δραστηριοτήτων μέσα στο 2023, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα του θα διατεθούν υπερ του ομίλου προστασίας παιδιού της Βέροιας.

Βέβαια, για τις παλιές δόξες της Βέροιας οι ημέρες που απομένουν για να βρεθούν αντίπαλοι με τις αντίστοιχες της ΑΕΛ έχουν να κανουν με... φαντάρους που περιμένουν να λάβουν στα χέρια τους το χαρτί τις απόλυσης! "Το περιμένουμε πως και πως αυτό το φιλικό, διότι με τους Λαρισαίους έχουμε να θυμηθούμε πολλά από το ενδοξο παρελθόν" επισημαίνουν οι περισσότεροι παλαίμαχοι παίκτες της Βέροιας στα λεγόμενά τους. Ηδη μεχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή για το φιλικό παιχνίδι με το Θεσσαλικό Ατι οι εξης μάχιμοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας: ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ, ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ, ΝΑΤΣΟΥΡΑΣ, ΤΣΙΟΥΧΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΧΡ., ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ Θ., ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΟΥΛΑΤΖΙΚΛΗΣ, ΒΕΡΓΩΝΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ, ΣΤΗΒ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣ.

Από τους παραπάνω, ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες μικρές προσθαφαιρέσεις.

 

(Επιπλέον) χαμόγελα για Γ. Χατζάρα

Το ευχάριστο, δε, για τον τεχνικό  ηγέτη της Βεροιώτικης ομαδας Γ. Χατζάρα, που θα έχει για πολλοστή φορά στο πλευρό του τους συνεργάτες του Χρ. Πουρσανίδη και Σ. Σταφυλλίδη, είναι οτι δύναται να υπολογίζει και σε άλλους δυο ποδοσφαιριστές, που πλεον περνούν στο κλαμπ των παλαιμαχων. Ο λόγος, για τους Σωτήρη Μπαλάφα και Μερκούρη Καραλιόπουλο, η παρουσία των οποίων αναμένεται να προσδώσει μια μεγαλύτερη δυναμική στους "κυανέρυθρους".

 

Η αποστολή της ΑΕ Λάρισας

Στην άλλη άκρη του Λόφου, η ΑΕΛ αναμένεται να παρουσιασθεί με ποδοσφαιριστές που μεσουράνησαν στο παρελθόν στο ελληνικο ποδόσφαιρο. Οπως μάλιστα ενημερωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας των παλαιμάχων της ΑΕΛ, αυτοί θα είναι οι: Τσιώλης, Κολομητρούσης, Κυριακούλης, Σελιώνης, Παραφέστας Βλαχούλης, Σταματίου, Αργυρούλης, Δράμαλης, Τσιτσιλής, Μαλουμίδης, Παγκαρλιώτης, Αποστόλου, Μιχαήλ, Πλίτσης, Καρατζώλης, Παπαντωνίου, Ράμμος, Πααδόπουλος Θ.

 

Πιθανή παρουσία - και - του Σπασόφσκι στο φιλικό της Δευτέρας

• Ακόμη, ειναι πολύ πιθανόν στο φιλικό ματς της Δευτερας να δώσει το παρών ο ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις και των δυο ομάδων, Βέροιας και Λάρισας (στις οποίες και αγωνίσθηκε με επιτυχία στο παρελθόν /δεκαετία 1980) Βάντσο Σπασόφσκι, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες από τα Σκόπια είχε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τους Τάκη Παραφέστα και Τάκη Παπατζίκο.

• Επισης, οπως έγινε γνωστό, για διάφορους λόγους απόντες από πλευράς Βέροιας θα είναι οι Γιώτης Τσαλουχίδης (βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά), Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Σάκης Περαχωρίτης, Θωμάς Λιόλιος και Γιάννης Μουσούρης. Τουναντίον παρόντες θα είναι οι μη μάχιμοι Σπυρίδων, Μιχαηλίδης Π., Γκέσιος, Παπαδόπουλος Θ., Κελεσίδης Λ., Μηττας, Στοϊος, Τσιρέλας, Μπαλτζής, Αραμπατζής Κ., Νικηφόρου, Γιατζιτζόπουλος, Χαραλαμπίδης Κ., Κ. Πάζος και Γ. Παπαφωτίου.

 

Ενος λεπτού σιγή για τους Μίμη Παπαϊωάννου και Γρηγόρη Κάκαλη

Τέλος, πριν την έναρξη του φιλικού της 24ης Απριλίου θα τηρηθεί ενος λεπτού σιγή στη μνήμη του καλύτερου έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ου αιώνα - συμφωνα με την ιστορία στατιστικής της ΟΥΕΦΑ - Μίμη Παπαϊωάννου και του Γρηγόρη Κακαλη, οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα της Βέροιας και που εδω και ένα διάστημα δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

 

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής