breaking news Νέο

Επετειακές Εκδηλώσεις για την 201η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Επετειακές Εκδηλώσεις για την 201η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο εορτασμού της 201ης Επετείου Ολοκαυτώματος της πόλης διοργανώνει το Σάββατο 22 Απριλίου τις παρακάτω εκδηλώσεις των οποίων το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Δημαρχείο, ώρα 18:00: Πομπή μνήμης εντός του κέντρου της πόλης με τη συμμετοχή πολιτιστικών, λαογραφικών συλλόγων του Δήμου Η.Π. Νάουσας, της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας, της Φιλαρμονικής Δήμου Βέροιας κλπ. Η πομπή θα διανύσει την εξής πορεία: οδός Δημ. Βλάχου, Κωνσταντινίδη, Πλατεία Καρατάσου, Βενιζέλου, Στ. Δραγούμη με κατάληξη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου θα τελείται Μέγας Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της μνήμης των Αγίων Ναουσαίων Νεομαρτύρων. Ακολουθεί πάνδημη λιτανεία της ιεράς εικόνος των Νεομαρτύρων και πομπή μνήμης με κατεύθυνση στο Χώρο Μαρτυρίου («Κιόσκι»), όπου θα τελεστεί αρτοκλασία.

 

Δημοτικό Πάρκο, ώρα 21:00: Ιστορική αναβίωση του Ολοκαυτώματος της Νάουσας σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσικάρα, με τη συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης, μελών του Συλλόγου Ιστορίας και Αναπαράστασης Γιαννιτσών, ομάδων αναβιωτών κλπ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής