breaking news Νέο

Ξέχασε την γεύση της νίκης η Αλεξάνδρεια

Ξέχασε την γεύση της νίκης η Αλεξάνδρεια

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι του ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας δεν κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλα στον βαθμολογικό πινακα και να θεωρείται σχεδόν ουτοπικός πλεον ο στόχος της παραμονής στην Γ’ Εθνική.

Το 0-0 με τον Πιερικό στο ΔΑΚ της Αλεξανδρειας θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα αφου ναι μεν το παιχνίδι είχε ρυθμό όμως αυτός ο ρυθμός ελάχιστες φορές μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες καθως όσο ο Φίλιππος όσο και ο Πιερικός είχαν κακή επιλογή στην τελική πάσα.

Ακόμη όμως κι αν η αναμέτρηση Αλεξάνδρειας - Πιερικού δεν είχε γκολ το παιχίδι παρουσίασε ενδιαφέρον όχι μονο λόγο της ρευσότητας του αποτελέσματος αλλά και της ποιότητάς του, αφου επαναλαμβάνουμε ο αγώνας είχε καλό ρυθμό σε ολόκληρη την διάρκειά του.

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε μια όλη και όλη ευκαιρία και αυτή στην περιοχή του Πιερικού με τον Αβραμόπουλο στο 32’ να βρίσκεται με την μπάλα στην κατοχή του σε καλή θέση να πιάνει το σουτ που όμως εμοιαζε περισσότερο με πάσα προς τον Χουσεϊνογλου που τον βρήκε απροετοίμαστο με αποτέλεσμα να προλάβει και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Πιερικού Παπατολίκας.

Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμη ανήκει στους φιλοξενούμενους με τον Κουτρουμπή να κάνει το σουτ από καλή θέση όμως ο Πέϊκος να βάζει την προβολή και την μπάλα να καταλήγει κορνερ.

Στο 68’ ο Σκλιοπ΄θδης θα βγάλει την σέντρα με τον Παπατολίκα σε ετοιμότητα να πραγματοποιεί έξοδο και να μπλοκαρει την μπάλα.

Οι δυο ομάδες θα ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές καθως στο 88’ ο Πιπιλιάρης και στο 90’ ο Ηλιάδης θα δεχθούν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή πουηταν η 2η στον αγώνα και θα αποχωρήσουν πρόωρα για τα αποδυτήρια.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την γηπεδουχο Αλεξανδρεια ξεχώρισαν οι Κουζας, Πέϊκος και Αβραμόπουλος ενω καλύτεροι από τον Πιερικό ηταν οι Βοσνιάδης, Κραγιόπουλος και Καταρντζής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Κούμπουλα (48’ Σαρηγιαννίδης), Πεϊκος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης Χουσέϊνογλου (85’ Ταλαίπωρος), Καραχαλίδης, Βιδάι.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδιάρας, Ηλιάδης, Κραγιόπουλος, Κωστίκας (46’ Κυπαρίσσης), Κουτρουμπής (75’ Κατσομήτας), Χτιστόπουλος (46’ Κατσιμπί), Σαμάτκης (73’ Παλιάτσος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής