breaking news Νέο

Τσίμπησε βαθμό η Νάουσα στον αγώνα με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης

Τσίμπησε βαθμό η Νάουσα στον αγώνα με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι της Νάουσας με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης. Ενα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του αγώνα αλλά και τις ευκαιριες που δημιούργησαν οι δυο ομάδες κρίνεται δίκαιο.

Ο Μακεδονικός βέβαια είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δίχως όμως να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός στην εστία του Γρηγοριάδη όπως βέβαια κλασικές ευκαιρίες δεν δημιούργησε και η Νάουσα.

 

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Μακεδονικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με την συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου κατάφερε να απειλήσει σε τρεις περιπτώσεις την εστία της Νάουσας. Στο 2ο λεπτό συγκεκριμένα ο Παπαποστόλου και στο αμέσως επόμενο (3ο λεπτό) ο Ζαγναφέρης από καλή θέση για γκολ αστόχησαν ενω την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Παπαποστόλου στο 15’ ύστερα από εκτέλεση φαουλ του Λύρα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Νάουσας ήρθε στο 35’ με τον Νίκου να δέχεται την μπάλα από σέντρα του Μουρίκι να πιάνει το σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Αυτες οι τέσσερις φάσεις τρεις για τον γηπεδούχο Μακεδονικό και μία για λογαριασμο της Νάουσας σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη το παιχνίδι άνοιξε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περισσότερες ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο αντιπάλων.

Στο 52’ ο Γαρύφαλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως και αυτός δεν κατάφερε να βρει στόχο ενω στο 72’ χρειάστηκε η επέμβαση του Γρηγοριάδη που μπλόκαρε την κεφαλιά του Παπαποστόλου υστερα από σέντρα του Τσοκάνη για να παραμείνει το 0-0.

Προηγουμένως βέβαια στο 63’ ηταν ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού Γουμαγιας που εδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μουρατίδη ενω στο 76’ ο Ντινόπουλος δεν μπόρεσε να βρει εστία από καλή θέση.

Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα ανήκει στη Νάουσα με τον Ντινόπουλο να μπαινει από δεξιά στην περιοχή του Μακεδονικού να βγάζει την παράλληλη συρτή σέντρα όμως λίγο πριν γίνει κάτοχος της μπάλας ο Αργυρίου πρόλαβαν και απομάκρυναν οι γηπεδούχοι.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Νάουσα διακρίθηκαν οι Γιαννόπουλος, Ντινόπουλος και ο τερματοφύλακας Γρηγοριάδης ενω καλύτεροι από τον Μακεδονικό ηταν οι Παπατζίκος, Γουμάγιας και Παπαποστόλου.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν αντιμετώπισε προβληματα ο διαιτητής του αγώνα Αγγελούλης και οι βοηθοί του Μανος και Καραγιάννης από τη Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Τουμανίδης, Τσουκάνης, Αντωνιάδης, Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Λύρας, Γαρύφαλλος (68’ Πεχλιβάνης), Ποκόνγκ (82’ Διαμαντίδης), Ζαγναφέρης (73’ Στασινόπουλος), Παπαποστόλου.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζουρκος, Περηφανόπουλος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Τούφας, Κυζιρίδης, Μουρίκι (90’ Μαντώς), Ντινόπουλος (85’ Χατζόπουλος), Νίκου (68’ Αργυρίου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής