breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η κορυφή

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Αμετάβλητη η κορυφή

Αμετάβλητη, όπως εξάλλου αναμένονταν παρέμεινε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Νίκη Αγκαθιάς νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 3-1 και όχι μόνο διατηρήθηκε στην πρώτη θέση αλλά και κράτησε την διαφορά που την χωρίζει από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που την ακολουθεί καθώς ο τελευταίο επίσης κέρδισε, πιο δύσκολα είναι αλήθεια τον Αχιλλέα Νάουσας με 1-0 με την ομάδα της Νάουσας μάλιστα να χάνει την ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού στο 90' κέρδισε πέναλτι που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Με νίκη όμως προχώρησαν και οι επόμενες τέσσερις ομάδες που ακολουθούν και διεκδικούν την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου συγκεκριμένα νίκησε στην έδρα του με 3-0 τον συνωνόματό του του Κοπανού και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση, ενώ την νίκη και μάλιστα με το ευρύ 7-1 πήρε και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδό του επί του Ατρόμητου Διαβατού. Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Μακροχωρίου που αφού προηγήθηκε με 0-3, τελικά κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας.

Τρεις πολύτιμοι βαθμοί και για τον Κεραυνό Επισκοπής που νίκησε 1-0 την Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα έξι παιχνίδια της Α1 κατηγορίας που διεξήχθησαν το Σάββατο το απόγευμα.

 

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΓΚΑΘΙΑ 1-3

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματά της και το ισόπαλο 1-1 του πρώτου μέρους το μετέτρεψε σε 1-3 η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα. Νίκη Αγκαθιάς πήρε μια δίκαιη νίκη στον Άγιο Γεώργιο επί του τοπικού Απόλλωνα που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της μετέπειτα νικήτριας στο 17' με κεφαλιά ο Μοσχόπουλος, ενώ στο 41' ο Ξαγοράρης επίσης με κεφαλιά σημάδεψε το κάτω μέρος της οριζόντιας δοκού της γηπεδούχου. Τελικά λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο ο Απόλλωνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο γκολ του Ρόκο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αφού στο 55' με κεφαλιά του Ευγ. Κίτσα έκαναν το 1-2, στο 68' με τον Τριανταφυλλίδη επίσης με κεφαλιά διαμόρφωσαν το τελικό 1-3. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Κελεσίδης – Χαλατζιούκας).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΠΑΟΚ ΑΛ. 0-1

Παρολίγο απρόβλεπτη απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας, καθώς ο τελευταίος έχασε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας πάντως ήταν καλύτερη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και να πάρει μία πιο άνετη νίκη.

Το σκορ άνοιξε ο Καραντουλαμάς στο 28' με ωραίο μονοκόμματο σουτ. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι (χέρι του Βασιλείου). Την εκτέλεσή του θα αναλάβει ο Καραμεταξάς με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Ευαγγελόπουλο να πέφτει στη σωστή του γωνία και να αποκρούει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Αργυρίου – Νησελίτης).

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-0

Με τρια γκολ που πέτυχε πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε στην έδρα του με 3-0 τον συνώνυμό του του Κοπανού και έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Ροδοχώρι που ήταν καλύτερο σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε στο σκορ στο 7' με τον Μπέργκαν, στο 10' έκανε το 2-0 με αυτογκόλ του Χαραλαμπίδη και στο 23' ο Τενεκετζί διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παρασίου – Δεβετζίδης).

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 7-1

Εύκολο απόγευμα είχε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Ατρόμητρο Διαβατού τον οποίο κέρδισε με 7-1. Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και η νίκη της ήρθε φυσιολογικά.

Τα γκολ της νίκης της γηπεδούχου πέτυχαν οι Μπαλτζής (αυτ. 5'), Συμεωνίδης (12' και 20'), Τεπετός (34' και 40') και Πατσιαβούρας (51' και 63'), ενώ για λογαριασμό του Διαβατού σκόραρε ο Καρυπίδης. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Μουσενίκας – Μπακάλης).

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-3

Έχοντας κορυφαίο παίκτη και τοπ σκόρερ του τον 17χρονο Γιώργο Παπακωνσταντίνου το Μακροχώρι νίκησε στη Νικομήδεια την Νέα Γενεά με 3-2 και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το Μακροχώρι ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Γ. Παπακωνσταντίνου στο 23'. Στην συνέχεια η Ν. Νικομήδεια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως το πέναλτι που κέρδισε δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Παγγούρας (άουτ) και στο 44' οι φιλοξενούμενοι και πάλι με τον Παπακωνσταντίνου έκαναν το 0-2. Στο 60' ο ίδιος παίκτης με γκολ ποίημα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει η Νέα Γενεά στο 70' και να γράψει το τελικό 2-3 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Λιλιόπουλο. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς/Πίτος-Γιαγκιτζόγλου)

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΡΑΧΟΣ 1-0

Μέτριο παιχνίδι στην Επισκοπή με τον γηπεδούχο Κεραυνό να παίρνει τελικά την νίκη με γκολ που πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Παραστατίδης στο 74' και ενώ από το 70' έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πασχάλη. Δέκα λεπτά αργότερα πάντως με 10 ποδοσφαιριστές έμειναν και οι φιλοξενούμενοι καθώς αποβλήθηκε ο Κρίστι. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Παζαρτζικλής – Μοσχόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής