breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Πνευματικές εγχειρήσεις - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Πνευματικές εγχειρήσεις - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Στο χειρουργείο μπαίνει κανείς είτε για να βελτιώσει την υγεία του είτε την ομορφιά του. Ένα έλκος στομάχου ή μία πυώδης αμυγδαλίτιδα χρειάζονται σχεδόν πάντα την επέμβαση του ειδικευμένου χειρουργού. Ακόμη ένα εμφανές λίπωμα στο κεφάλι ή μία υπερμεγέθης μύτη χρειάζονται την επέμβαση του πλαστικού χειρουργού για την αποκατάσταση της αισθητικής τάξης.  Πληροφορήθηκα τελευταίως ότι οι έχοντες χρήματα υπερμεγέθη πραγματοποιούν επεμβάσεις και στα γεννητικά τους όργανα για τη δημιουργία εντυπωσιακότερης εμφάνισης στο αντίθετο φύλλο. Ο μεγάλος στα πόδια αλλά ελάχιστος στο μυαλό Cristiano Ronaldo προέβη σε επέμβαση προς διόγκωση των κατωτέρων σφαιρικών γεννητικών του οργάνων παραγωγής σπέρματος. Η επέμβαση υπήρξε επιτυχής ιατρικώς, αν και λογικό θα ήταν να γίνει και μία πολύωρη επέμβαση κρανίου, για να αφαιρεθεί ο εκεί ελλοχεύων κίνδυνος υπερμεγέθους κάλου.
Το έχετε ξανακούσει εσείς αυτό? Επιστημονικώς ονομάζεται πολυουερεθανική διόγκωσις  όρχεων προς κάλυψιν πνευματικής αναπηρίας και εντυπωσιασμού των έντρομων θηλέων συντρόφων. Ο προφανώς,  κάτοχος πολλαπλών εκατομμυρίων Δολαρίων, να θέλει να υποβάλει τις συντρόφους του σε θαυμασμό απορίας των δύο γιγάντιων πλέον παραγωγών σπερματοζωαρίων και ταυτόχρονη αυτοαναγνώριση τύπου αυτοκράτωρος Καλιγούλα της Ρώμης.
Μη νομίζετε ότι η επιθυμία του Καλιγούλα να αναγορεύσει το άλογό του σε συγκλητικό έχει μεγάλη διαφορά από το να αναγορεύσει ο Ρονάλντο τα μπαλάκια του σε παγόβουνα του Βορείου Ατλαντικού. Το ίδιο πράμα είναι.
Αποδεικνύεται λοιπόν πως η ποσότητα του πλούτου δεν μπορεί να διογκώσει την εγκεφαλική ποσότητα παρά μόνο να μεγιστοποιήσει το θαυμασμό μας προς τους όρχεις μας. Τα κοιτάζουμε και απορούμε για το μεγαλείο που κρύβεται στα παντελόνια μας και απορούμε πως δεν το είχαμε σκεφθεί, να πραγματοποιήσουμε αυτό το άλμα προς τη γιγάντωσή μας. Θα δημιουργήσουμε μόνον πρόβλημα στο ράφτη μας, όταν θα μας ρωτήσει αν είμαστε αριστεροί ή δεξιοί. Θα απαντήσουμε αινιγματικά: Ογκώδεις.  Τελικά, αν έχεις άπειρα λεφτά βγαλμένα μέσα από την ελλειμματική πνευματική κατάσταση των χάνων φιλάθλων, θα μπορείς στο άμεσο μέλλον να μακραίνεις και τα πόδια σου ή ακόμα περισσότερο να διογκώνεις και τα μάτια σου, να μοιάζεις σαν κουκουβάγια. Η επιστήμη προχωρά και αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής  της έδωσε μία ώθηση, η επιστήμη του οφείλει πολλά.
Η πρόοδος χρειάζεται μεγάλα κεφάλαια στα ερευνητικά κέντρα και πολλούς εθελοντές ήρωες, ένας από αυτούς είναι και ο ωκύς εις τους πόδας μεσοεπιθετικός της Ρεάλ. Τα εργαστήρια και οι μελετητές πάνω από τα μικροσκόπια έμαθαν πολλά από τον ήρωα Cristiano. Το λόγο από εδώ και πέρα έχουν οι ερευνητές της ψυχιατρικής και οι Τραπεζίτες ως εμπνευστές της δημιουργίας του χρήματος και της βλακείας. Αμήν!!

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής