breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Σύντομα, θα μπορούσε η τεχνητή νοημοσύνη να αποτελέσει κίνδυνο για τις θέσεις εργασίας. Κάποια στιγμή, οι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ανθρωπότητα. Είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορούμε να αποτρέψουμε τους βλαβερούς παράγοντες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για κακούς σκοπούς» έφα ο Τζέφρι Χίντον, ο επιστήμονας που βοήθησε στην ανάπτυξη της ΑΙ, παραιτούμενος από την Google, προειδοποιώντας για δυσμενείς εξελίξεις.

Και έτσι όλοι εμείς που βλέπαμε στα 80ς το Σβαρτσενέγκερ να υποδύεται ένα ανθρωποειδές, που στέλνεται από το...μέλλον (2029) στα 1984, για να σκοτώσει τη Σάρα Κόνορ, η οποία μελλοντικά θα γεννήσει τον αρχηγό των ανθρώπων, που επαναστατούν ενάντια στις μηχανές που επέφεραν τον πυρηνικό πόλεμο στην ανθρωπότητα και κυριαρχούν στη γη,  μάλλον βλέπουμε ότι τα πάρα, μα πάρα πολύ δύσκολα είναι μπροστά μας.

 

Και από τα hasta la vista baby και τα I’ ll be back, που μας έλεγε ο Άρνολντ σαράντα χρόνια πριν, στα χέστα λα κόσμος baby, εν έτει 2023.

Στις ΗΠΑ και τρίτη τράπεζα βάρεσε κανόνι και εδώ ασχολούμαστε με το πόσο μπροστά είναι η Νου Δου από το ΣΦΥΡΙΖΑ και πάει λέγοντας.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα. Καλά ο ΣΦΥΡΙΖΑ, έχει μηδέν χρέος στις τράπεζες. Η Νου Δου από πού βρήκε χρήματα για τα προεκλογικά της σποτ;

Μήπως πούλησε το παλιάμπελό του στα Χανιά ο Κυριάκος, για να πληρώσει τα μιλιόνια που θα χρειαστούν για την προεκλογική εκστρατεία;

Εκτός αν όλα είναι στο τζαμπέ. Οπότε πάμε πάσο, γαλάζιοι συναγωνιστές.

Εξάλλου τι είναι να χρωστάς 370 εκατομμύρια π.χ. Τα κάνεις τετρακόσια και μια χαρά. Κόβεις και μια επιταγή για όλα, για το Μάιο του 2085, όπως κάνουμε και με τη μεταχρονολόγηση του χρέους της χώρας και όλα καλά.

Για αυτό, καλού κακού, εκτός από ψήφους, αρχίστε και βάζετε στην άκρη κανά σακί ρεθύβια (αν και έγιναν πιο ακριβά και από τα μπον φιλέ τα ρημάδια), αλεύρι, αλάτι και λάδι.

Και όσοι έχετε φράγκα, αμέσως κάντε τα χρυσές λίρες. Κατοχή έρχεταιιιιιιιιι.


Σβαρτσενέγκερ
Σάρα Κόνορ
προεκλογικά σποτ ΝΔ
Μητσοτάκης
πείνα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής