breaking news Νέο

Από τα 10 χρυσά μετάλλια που μοιράστηκαν στο Βαλκανικό Fis και στο Κύπελλο Ελλάδος, τα 7 στον ΕΟΣ Νάουσας

Από τα 10 χρυσά μετάλλια που μοιράστηκαν στο Βαλκανικό Fis και στο Κύπελλο Ελλάδος, τα 7 στον ΕΟΣ Νάουσας

Με τη συμβολή του διοργανωτή συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας, καθώς και την αμέριστη βοήθεια του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 πηγάδια, πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Fis, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια Μαρία Ντάνου, καθώς στο Βαλκανικό κύπελλο κέρδισε ένα  Χρυσό μετάλλιο και ένα Αργυρό και δύο Χρυσά μετάλλια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογία της στη διεθνή κατάταξη της Fis.

Οι Νεάνιδες Γωγώ Νιμπιτη και Φαίη Γιαννακοβίτη στο Βαλκανικό κύπελλο μοιράστηκαν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αφού κατέβηκαν εξαιρετικά στη διεθνή κατάταξη της fis, κάνοντας ατομικά ρεκόρ.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα η Φαίη Γιαννακοβίτη κέρδισε το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο και η συναθλήτριά της Γωγώ Νιμπιτη το χάλκινο και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των παίδων κορασίδων μεγάλοι πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν και τις δύο μέρες οι Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιάδης, κερδίζοντας άνετα και τις δύο μέρες από δύο Χρυσά μετάλλια ο καθένας. 

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η Μάρα Τσιάρκα κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο και η Κατερίνα Βαικου το Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. 

Στην ίδια κατηγορία η Λυδία Τσάτσου τερμάτισε στην τέταρτη θέση και η Όλγα Μπιτέρνα στην έκτη θέση. 

Το αγωνιστικό διήμερο έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης της προαγωνιστικής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αφού και στη συγκεκριμένη κατηγορία ο ΕΟΣ Νάουσας υπερίσχυσε, βάζοντας τα θεμέλια για τις μελλοντικές αγωνιστικές κατηγορίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής