breaking news Νέο

Ε.Γ.Σ. Νάουσας Ζαφειράκης : Πλησιάζει προς το τέλος η χρονιά για τους άνδρες, πολύ καλές εμφανίσεις σε φιλικά παιχνίδια

  • Ε.Γ.Σ. Νάουσας Ζαφειράκης : Πλησιάζει προς το τέλος η χρονιά για τους άνδρες, πολύ καλές εμφανίσεις σε φιλικά παιχνίδια
  • Ε.Γ.Σ. Νάουσας Ζαφειράκης : Πλησιάζει προς το τέλος η χρονιά για τους άνδρες, πολύ καλές εμφανίσεις σε φιλικά παιχνίδια
  • Ε.Γ.Σ. Νάουσας Ζαφειράκης : Πλησιάζει προς το τέλος η χρονιά για τους άνδρες, πολύ καλές εμφανίσεις σε φιλικά παιχνίδια

            Προς το τέλος της πλησιάζει η φετινή χρονιά για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, που πλέον έχει ρίξει ρυθμούς, μετά και την εξασφάλιση και της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού για την επόμενη χρονιά, αλλά και την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.

            Το διάστημα πριν και μετά τις γιορτές του Πάσχα η ομάδα του Ζαφειράκη πραγματοποίησε διάφορους φιλικούς αγώνες προκειμένου να  διατηρηθεί υψηλό το επίπεδο των προπονήσεων, που έπαυσαν μόνο την περίοδο του Πάσχα, παρά την λήξη του πρωταθλήματος και των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Επειδή ο κορμός της ομάδας κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει ο ίδιος και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς η ομάδα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από Ναουσαίους αθλητές, μέλημα της διοίκησης είναι να μην παραμείνει η ομάδα άπραγη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

            Στο πλαίσιο αυτό, ο έμπειρος τεχνικός κ. Δεληγιάννης συνεχίζει έπειτα και από τα τελευταία τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του, να προπονεί τους αθλητές, προγραμματίζοντας παράλληλα και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

            Άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως για τις μεταγραφές της ομάδας θα προσανατολιστούν σε νεαρούς Έλληνες αθλητές, από γειτονικές (κι όχι μόνο) πόλεις, καθώς παρά την καλή συνεργασία που υπήρξε μέχρι σήμερα με τους ξένους αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα του Ζαφειράκη, το πλάνο της ομάδας είναι να ενισχυθεί η αμιγώς ναουσαίικη σύνθεση της, με νεαρούς αθλητές που θα πλαισιώσουν την όλη προσπάθεια και θα ανδρωθούν μέσα από την ομάδα. Δεν αποκλείεται ωστόσο μεταγραφικά να υπάρξει και ξένη προσθήκη στην σύνθεση της ομάδας, με δεδομένη σχεδόν την επιστροφή του Σέρβου περιφερειακού Danilo Milovic, ο οποίος φέτος βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

            Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι φίλοι του Ζαφειράκη και του χάντμπολ, όταν η ομάδα κατάφερε και ανέβηκε στην Α1 εθνική κατηγορία πριν τρία χρόνια, δυσκολεύονταν να φανταστούν πως η παρουσία της στα σαλόνια της Handball Premier θα ήταν πολυετής. Χάρη στις άοκνες προσπάθειες της διοίκησης, στην αγαστή συνεργασία με τους προπονητές Κώστα Δεληγιάννη και Φώτη Παπουτσή, αλλά κυρίως χάρη στην ψυχή των Ναουσαίων αθλητών που (παρά τις οικονομικές και όποιες άλλες δυσκολίες προέκυψαν αυτά τα χρόνια) “βάζουν πλάτη” ώστε ο Ζαφειράκης αγωνίζεται για 4η συναπτή χρονιά στην πρώτη κατηγορία, εκπροσωπώντας επάξια όχι μόνο τη Νάουσα, αλλά όλη την Ημαθία στον επαγγελματικό αθλητισμό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής