breaking news Νέο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Ημαθίας

Μέσα σε μια ευχάριστη, θερμή και φιλική ατμόσφαιρα, περίπου 200 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, στις 28 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι, στο πανέμορφο κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ», έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Στην αρχή, ο πρόεδρος κ. Γκόγκας Χαράλαμπος καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου.

Συνέχισε με την παρακάτω σύντομη, μεστή και περιεκτική ομιλία :

«Τόσο ο σκοπός που συναντηθήκαμε σήμερα, όσο ο τόπος και ο χρόνος δεν μας επιτρέπουν να εκφωνούμε πανηγυρικούς λόγους. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω, ότι η μεγάλη συμμετοχή και παρουσία σας περιποιεί σε μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά και μας ενθαρρύνει να διοργανώνουμε παρόμοιες εκδηλώσεις. Ως μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τις θερμές μας ευχαριστίες και ευχόμαστε για τον καινούργιο χρόνο, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, Υγεία και Ευτυχία προσωπική και οικογενειακή. Το 2018 για όλους μας να είναι πολύ καλύτερο από το 2017. Τέλος σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση»

      Ακολούθησε η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας και μοιράστηκαν ατομικές βασιλόπιτες στα μέλη και τους φίλους.

       Στη συνέχεια το χορευτικό συγκρότημα του Συνδέσμου μας, υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του πανάξιου χοροδιδασκάλου κ. Μπαρτζώκα Στέργιου, χόρεψε μερικούς παραδοσιακούς χορούς και χειροκροτήθηκε έντονα και παρατεταμένα. Γρήγορα η πίστα γέμισε και με τους ήχους της ζωντανής μουσικής χορέψαμε, γλεντήσαμε μέχρι αργά τις απογευματινές ώρες, ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, που δυστυχώς είναι τόσα πολλά!

            Ε.Κ.

Φίλος του Συνδέσμου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής