breaking news Νέο

To νταμπλ η Αγία Μαρίνα

  • To νταμπλ η Αγία Μαρίνα
  • To νταμπλ η Αγία Μαρίνα
  • To νταμπλ η Αγία Μαρίνα

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας το περασμένο Σάββατο κατέκτησε και το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων Ημαθίας, κάνοντας τα «δύο στα δύο». Ετσι απομένει μια ακόμη επιτυχία, το εισιτήριο της ανόδου στην Γ' Εθνική στους αγώνες μπαράζ που ξεκινάνε από την ερχόμενη Κυριακή, για να γραφτεί στο βιβλίο της ιστορίας του η περίοδος 2022-2023, σαν περίοδος απόλυτα πετυχημένη.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της ΒΕΡΟΙΑΣ, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας στελεχωμένη με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές ήταν καλύτερη, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, που η νεανική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ έβγαλε αντίδραση, και στέφθηκε απόλυτα δίκαια Κυπελλούχος Ημαθίας.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Μπουλάρι, αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα με πλασέ στην κενή εστία και στο 80' ο Αργυρόπουλος, ύστερα από ασίστ του Μπουλάρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Το τελικό 2-1, διαμόρφωσε ο Σουπιάδης στο 87'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Νησελίτης - Παζαρτζικλής).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

 Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Αργυρίου, Μουστάκας (46’ Δημητρούσης), Χατζόπουλος, Σαμιώτης (69’ Αργυρόπουλος), Κουτσούκης (69’ Λέκκα), Νιογκάνα (86’ Πίτος), Μπουλάρι, Μουρατίδης (57’ Λουτζιανιώτης).

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ: Τσανασίδης, Τάσο, Τασιόπουλος, Σουπιάδης, Χαβιαρόπουλος (80' Αδαμίδης), Λαφάρας (73’ Χατζηπάντος), Φωτόπουλος, Τέγος (46’ Κετόγλου), Τούφας (80’ Καλφούτζος), Καρασαρίδης, Χοχλιούρος (64’  Τσακίρης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής