breaking news Νέο

Υπερπολύτιμο διπλό της ΒΕΡΟΙΑΣ

Υπερπολύτιμο διπλό της ΒΕΡΟΙΑΣ

Επιτέλους η τύχη χαμογέλασε στη ΒΕΡΟΙΑ που πήρε ένα πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο με αντίπαλο τον Μακεδονικό και ξέφυγε ύστερα από πολύ καιρό από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνιδι στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις για γκολ είχε όμως ρυθμό, δύναμη, πολλές προσωπικές μονομαχίες και γενικά πρόσφερε μια ευχάριστη νότα στους λιγοστύς σχετικά φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Η ΒΕΡΟΙΑ που συνέχισε τις θετικές της εμφανίσεις με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο και το τελευταίο 10λεπτο του αγώνα, ήταν καλύτερη απο τον αντίπαλό της και δίκαια πήρε την νικη και τους τρεις βαθμούς που όπως ήδη αναφέραμε την οδήγησαν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι Θεσσαλονικείς που και αυτοί οπως και η ΒΕΡΟΙΑ καίγονταν για τους βαθμούς της νίκης μπήκαν πιο επιθετικά στο παιχνίδι δίχως ομως να καταφέρουν σ' αυτό το μικρό διάστημα της πρωτοβουλιας τους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βενετικίδη.

Μετά το επιθετικό 15λεπτο ξέσπασμα του Μακεδονικού, η ΒΕΡΟΙΑ ισορροπησε αρχικά τον αγώνα και σταδιακά γίνονταν πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της δίχως κι αυτή στο πρωτο ημίχρονο  να δημιουργησει την πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Οι καλύτερες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο για την ΒΕΡΟΙΑ δημιουργήθηκαν στο 26' και στο πρώτο λεπτό του εξτρα χρόνου. Στην πρώτη περίπτωση αλλεπάλληλα σουτ στην ίδια φάση, μεσα από την περιοχή του τέρματος του Μακεδονικού, του Μπλέτσα σταμάτησαν στα πόδια παικτών της γηπεδούχου ομαδας που είχαν "γεμίσει" την περιοχή τους και στην δεύτερη προβολή του προωθημένου Περδικη ύστερα από εκτέλεση φαουλ κατέληξε λίγο πανω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη η ίδια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο με αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Με τον Μακεδονικό να προσπαθεί αλλα να μην καταφέρνει να διασπάσει την καλά αυτή τη φορά οργανωμένη αμυντική γραμμή της αντιπάλου και την ΒΕΡΟΙΑ να δείχνει και να είναι πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της.

Στο 67' καταγράφεται μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Ο Περδίκης έδιωξε με δύναμη την μπάλα από την περιοχή της ομάδας δινοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Μπουκουβάλα να βγει στην αντεπίθεση. Ο έμπειρος παικτης της ΒΕΡΟΙΑΣ με ατομική ενέργεια και αφου διένυσε αρκετά μέτρα με την πάλα στα πόδια βγήκε απεναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ομως το πλασέ που επιχείρησε απο πλαγια θέση δεν βρήκε στόχο.

Τελικά το γκολ που εδωσε στη ΒΕΡΟΙΑ την πολυπόθητη νίκη ήρθε στην επόμενη φάση και από έναν ποδοσφαιριστή τον Μπελεβώνη που είχε μπει πριν ένα λεπτό στον αγώνα και έκανε την πρώτη επαφή του με την μπάλα.

Στο 78' συγκεκριμένα ο Μπελεβώνης ύστερα από ατομική ενέργεια βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχης του τέρματος του Μακεδονικού έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα διχτυα της εστίας του Γουναρίδη.

Στο τελευταίο 10λεπτο οι "πράσινοι" της Θεσσαλονίκης όπως ήταν φυσικό τα έπαιξαν όλα για όλα με τον προπονητή τους να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, με αποτέλεσμα να πιέσουν την αμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ που σε καμιά περιπτωση πάντως δεν αιφνιδιάστηκε ξεπερνώντας ανωδυνα την δεκάλεπτη πίεση του αντιπάλου της.

Η πιο επικίνδυνη στιγμή γιατην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ σ' αυτήν την 10λεπτη, 15λεπτη με τις καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής πίεσης του Μακεδονικού ενα σουτ του Γκεντσόγλου στο 88' εκτος περιοχής που κατεληξε αουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσιάρας (Σακάλογλου - Καρασαββαϊδης) απο την ΕΠΣ Καβάλας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης (84’ Σαραντίδης), Σιμόνι (59’ Ζαφειράκης), Σιατραβάνης, Μπρατσιάνη (84’ Χασάνογλου), Λεωνιδόπουλος (84’ Γαρύφαλλος), Τσιλιγγίρης (68’ Μουγκουλούσι), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Παναγιωτούδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (90’+ Ζιώγας), Κολλαράς, Περδίκης, Ζε Εσσόνο, Μπλέτσας, Μασούρας, Μπουκουβάλας, Γιουκούδης (83’ Ιωάννου), Ελευθεριάδης (77’ Μπελεβώνης), Μπουόλι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλμωπός Αριδ. 0 : 0 Διαγόρας

Παναθηναϊκός Β' 2 : 1 Λάρισα

Θεσπρωτός 0 : 0 Ηρακλής Λάρισας

Μακεδονικός 0 : 1 ΒΕΡΟΙΑ

Πανσερραϊκός 3 : 0 Απόλλων Πόντου

ΠΟΤ Ηρακλής 1 : 1 Αναγ. Καρδίτσας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Πανσερραϊκός         22     56

2 Λάρισα   22     42

3 Αναγ. Καρδίτσας     22     41

4 ΠΟΤ Ηρακλής          22     39

5 Π.Α.Ο.Κ. Β'     21     38

6 Νίκη Βόλου    21     38

7 Παναθηναϊκός Β'     22     29

8 Αλμωπός Αριδ.       23     27

9 Διαγόρας        22     26

10 Μακεδονικός         22     26

11 ΒΕΡΟΙΑ        23     24

12 Απόλλων Πόντου 23     22

13 Ηρακλής Λάρισας 22     21

14 Θεσπρωτός  23     17

15 Απόλλων Λάρισας         22     4


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής