breaking news Νέο

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ασταμάτητη η Μελίκη

Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Ασταμάτητη η Μελίκη

Ο Φίλιππος Μελίκης συνεχίζοντας τον φρενηρη δρόμο του νίκησε στο γήπεδο του στο γειτονικό ντέρμπι και τον ΠΑΟ Παλατιτσίων με 4-1 και έφθασε τις δώδεκα νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα και βέβαια παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου του έχοντας μια διαφορά 8 βαθμών από τον 2ο Αγρ. Αστέρα Πλατέος που συνέτριψε εκτός έδρας την ΑΕ Σχοινά με 7-0.

Στην 3η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από τον δεύτερο Αγρ. Αστέρα βρίσκεται ο Εθνικός Κλειδίου που επίσης νικησε εύκολα και αυτός την Θύελλα Σταυρου με 4-1 και στην τελευταία θέση που οδηγεί στην Β’ Κατηγορία παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου που έχασε στο γήπεδο του με 0-2 από τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Το ένα από τα δυο εισιτήρια του Α’ Ομίλου που οδηγούν στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας όπως όλα δείχνουν έχει καπαρωθεί από τον Φίλιππο Μελίκης που επιστρέφει στην Α’ κατηγορία όπως θα ονομάζεται και πάλι η κορυφαία κατηγορία της Ενωσης μας ενω το δεύτερο διεκδικούν ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος και ο Εθνικός Κλειδίου.

***

Στον Β’ όμιλο τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη καθώς τρεις ομάδες η Ελπιδα Μονοσπίτων ο Αριστοτέλης Νάουσας και ο ΑΟ Μαρίνας ισοβαθμούν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 19 βαθμούς ενω από απόσταση αναπνοής ακολουθούν ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας με 18 και ο Ολυμπιακός Νάουσας με 17 βαθμούς.

Στην τελευταία θέση παραμένει η Δόξα Νάουσας με 5 βαθμούς.

Στην προχθεσινή 12η αγωνιστικη΄στον Β’ ομιλο η Ελπίδα Μονοσπίτων πέρασε με νίκη μέσα από την Πατρίδα κερδιζοντς την τοπική ομάδα με 2-1, οπως με νίκη προχώρησε και ο ΑΟ Μαρίνας στο γήπεδο του επι της ουραγού του βαθμολογικού πίνακα Δόξας Νάουσας την οποία κέρδισε με 5-0.

Το Ναουσιώτικο ντέρμπι μεταξύ του Αριστοτέλη και του Ολυμπιακού έληξε ισόπαλο 0-0, ενω στο γήπεδο της Ραχιάς η ΑΕ Ποντίων έχασε από τον Εθνικό Ραχιάς με 2-1 και ο Αγρ. Αστέρας Αγ. Βαρβάρας έκανε το καθιερωμέμο ρεπό του.

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Νεόκαστρο - Λουτρός          0-2

Π. Σκυλίτσι - Νησέλι 1-1

Κλειδί - Σταυρός       4-1

Μελίκη - Παλατίτσια            4-1

Σχοινάς - Πλατύ        0-7

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΜΕΛΙΚΗ      36

2. ΠΛΑΤΥ       28       

3. ΚΛΕΙΔΙ        27

4. ΝΗΣΕΛΙ      17

5. Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙ           15

6. ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ          13

7. ΣΧΟΙΝΑΣ    13

8. ΣΤΑΥΡΟΣ   11

9. ΛΟΥΤΡΟΣ   7

10. ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ        4

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Πατρίδα - Μονόσπιτα          1-2

Μαρίνα - Δόξα Ν.      5-0

ΑΕΠ Β. - Ραχιά           1-2

Αριστοτέλης Ν. - Ολυμπιακός Ν.     0-0

Ρεπό: Αγ. Βαρβάρα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ          19

2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν.  19

3. ΜΑΡΙΝΑ      19

4. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ         18

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.   17

6. ΠΑΤΡΙΔΑ    12

7. ΑΕΠ Β.        9

8. ΡΑΧΙΑ         8

9. ΔΟΞΑ Ν.      5


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής