breaking news Νέο

Δηλώσεις των προπονητών της ΠΑΕ Βέροιας και της Δόξας Δράμας μετά τη λήξη του αγώνα

  • Δηλώσεις των προπονητών της ΠΑΕ Βέροιας και της Δόξας Δράμας μετά τη λήξη του αγώνα
  • Δηλώσεις των προπονητών της ΠΑΕ Βέροιας και της Δόξας Δράμας μετά τη λήξη του αγώνα

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η άποψη των δύο προπονητών της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Δόξας Δράμας, όσον αφορά το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Τόλης Τερζής τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ το έκρινε άδικο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η δική του. Από την άλλη ο Νίκος Κωστένογλου χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Πάντως ο Ξανθιώτης προπονητής Δόξας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπιασε σπουδαία απόδοση και ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της.

Από την άλλη ο Τόλης Τερζής απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις φήμες περί αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΒΕΡΟΙΑΣ υποστήριξε ότι τους έχουν ειδοποιήσει πως μέχρι την Δευτέρα (ήδη έχουν περάσει δύο ημέρες) θα έχουμε κάτι δίχως να τους πουν όμως κάτι περισσότερο.

Αναλυτικότερα οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το τέλος του αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ – ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ δήλωσαν:

 

ΤΟΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

«Θεωρώ ότι σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί και το σκορ είναι πλασματικό, αφού δεν κινδυνέψαμε ούτε μία φορά από οργανωμένη επίθεση των αντιπάλων μας. Και το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από σουτ έξω από την περιοχή μας.

Μετά το πρώτο γκολ ανοιχτήκαμε, ανεβάσαμε και δεύτερο επιθετικό και αν κάποιος δικαιούτο να κερδίσει στο σημερινό παιχνίδι αυτή ήταν η ΒΕΡΟΙΑ.

Αν στην πολύ μεγάλη ευκαιρία που δημιουργήσαμε με τον Ρούνεϊ καταφέρναμε να σκοράρουμε θα είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και αυτή τη στιγμή πιστεύω θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τυχόν αλλαγή του ιδιοκτησιακού κι αν ο ίδιος γνωρίζει κάτι, ο βεροιώτης προπονητής της ομάδας υποστήριξε ότι κάτι τους έχουν πει ότι θα συμβεί την Δευτέρα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανείς.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ

«Θεωρώ ότι η νίκη της ομάδας μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και η ομάδα μας δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ωστόσο δεν είμαι ικανοποιημένος από την γενική εικόνα που παρουσιάσαμε, όμως αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα παίξουμε καλύτερα».

«Ανεξάρτητα πάντως, συμπλήρωσε ο προπονητής της Δόξας, από το αν είμασταν καλοί, ή όχι η νίκη αυτή είναι πολύ επικοδομητική αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς που προσθέτει στο ενεργητικό μας, θα μας βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Είμαι αισιόδοξος, κατέληξε ο Νίκος Κωστένογλου για το μέλλον της Δόξας και με σεμνότητα και ταπεινότητα συνεχίζουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής