breaking news Νέο

Λεηλασίες των αντλιοστασίων από τους...συνήθεις ύποπτους!

Λεηλασίες των αντλιοστασίων από τους...συνήθεις ύποπτους!

Θα πρέπει να προξενήσει την εισαγγελική παρέμβαση η καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Βέροιας, Στάθη Κελεσίδη. Ο κ. Κελεσίδης με σχετική, ανοικτή του, επιστολή, αναφέρεται σε παραβατικές-ληστρικές συμμορίες, που δρουν και λεηλατούν τα αρδευτικά αντλιοστάσια, ό,τι πολυτιμότερο για τον αγρότη την περίοδο του καλοκαιριού. Οι συμμορίες, όπως τις χαρακτηρίζει ο κ. Κελεσίδης, διαλύουν τα αντλιοστάσια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και χρόνο για την αποκατάστασή τους, κλέβοντας τα καλώδια χαλκού.

Οι....συνήθεις ύποπτοι είναι γνωστοί στις αρμόδιες αρχές, προφανώς και οι κλεπταποδόχοι του χαλκού. Η λύση είναι μία και φυσικά προέρχεται από το κοινοβούλιο, που έχει κατά το Σύνταγμα, τη νομοθετική αρμοδιότητα. Να γίνει ιδιώνυμο και κακούργημα η κλοπή καλωδίων και άλλου υλικού από τα αντλιοστάσια και οι δράστες να αντιμετωπίζουν πολυετείς ποινές καθείρξεως και όχι τα «χάδια» του σημερινού Ποινικού Κώδικα.

Ευχόμαστε στη νέα σύνθεση της Βουλής, όσοι και όσες εκλεγούν από την Ημαθία, να φέρουν αντίστοιχη νομοθετική πρωτοβουλία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής