breaking news Νέο

Επίσκεψη του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας στο κολυμβητήριο Πήγασος Aqua Center

  • Επίσκεψη του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας στο κολυμβητήριο Πήγασος Aqua Center
  • Επίσκεψη του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας στο κολυμβητήριο Πήγασος Aqua Center

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του τμήματος Βοηθών Φυσικοθεραπείας του ΔΙΕΚ Βέροιας, στο κολυμβητήριο Πήγασος Aqua Center. Οι σπουδαστές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του κολυμβητηρίου και να ενημερωθούν για τα βασικά στοιχεία της υδροθεραπείας, από την υπεύθυνη θεραπευτικής κολύμβησης του κολυμβητηρίου κυρία Αναστασία Τρανίδου.

Οι σπουδαστές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υδροθεραπεία και έκαναν καίριες ερωτήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και να αναλυθούν σημαντικά σημεία της συγκεκριμένης ειδικότητας.

Η κυρία Τρανίδου από την πλευρά της ανέλυσε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η υδροθεραπεία στην διαχείριση παθήσεων, αλλά και την πρόληψη που επιτυγχάνεται με την άσκηση στο νερό.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην διευθύντρια του ΔΙΕΚ Βέροιας Κυρία Φλώρα Τσιγγογιάννη και στους καθηγητές του τμήματος κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου και κύριο Μανώλη Τσεσμελή, για την πρωτοβουλία τους και στους σπουδαστές για το ενδιαφέρον τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής