breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλήτρια η Α.Ε. Καβασίλων

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλήτρια η Α.Ε. Καβασίλων

Η ΑΕ Καβασίλων με δύο γκολ του Νούζι (19' και 23') και ένα του Γατόπουλου (67'), νίκησε στο γήπεδο της 3-0 τον Ολυμπιακό Νάουσας και μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλεϊ οφ, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Β' κατηγορίας και επιστρέφει πανηγυρικά, ύστερα από πολλά χρόνια, στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

Μαζί της στην Α' κατηγορία επιστρέφει και ο Κεραυνός Επισκοπής, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (σκόρερ ο Γκότσης στο 55' για λογαριασμό της Επισκοπής και ο Τσιουγαρής στο 70' για την Αγία Βαρβάρα) και οριστικά παίρνει την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ατλας Ζερβοχωρίου μετά την ισοπαλία (1-1) με την Πατρίδα (σκόρερ στο 80' ο Γκουργκούτα και στο 90+3' ο Καλαϊτζίδης Ν.), χρειάζεται έναν βαθμό (ισοπαλία) στο τελευταίο του επίσημο φετινό παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, για να κλειδώσει και μαθηματικά το τρίτο φετινό εισιτήριο που οδηγεί σίγουρα στην άνοδο, ενώ η Πατρίδα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων (να νικήσει η ίδια εκτός έδρας τα Καβάσιλα και παράλληλα να χάσει το Ζερβοχώρι στο γήπεδό του από την Αγία Βαρβάρα), για να πανηγυρίσει από τώρα την άνοδό της. Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική, να δει τι θα κάνει ο πρωταθλητής της Ένωσής μας, για να μάθει σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα χρονιά.

Στην διαδικασία των πλεϊ άουτ η ΑΕ Ποντίων και ο Απόλλων Λυκογιάννης γνώρισαν την ήττα. Η πρώτη στην έδρα της από τον Αχιλλέα Νάουσας με 2-0 και ο δεύτερος στην Βεργίνα από την τοπική ομάδα με 5-3 και η μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά των 5 βαθμών παρέμεινε η ίδια. Ετσι σημαντικό ρόλο στην μονομαχία για το ποιά από τις δύο θα παραμείνει στην κατηγορία, θα παίξει σε μεγάλο ποσοστό την προσεχή αγωνιστική το μεταξύ τους παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λυκογιάννης.

 

Αποτελέσματα και βαθμολογία

Πλεϊ οφ

Αγ. Βαρβάρα - Επισκοπή 1-1

Πατρίδα - Ζερβοχώρι 1-1

Καβάσιλα - Ολυμπιακός Ν. 3-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καβάσιλα 66

2. Επισκοπή 61

3. Ζερβοχώρι 57

4. Πατρίδα 54

5. Ολυμπιακός Ν. 45

6. Αγ. Βαρβάρα 35

 

Πλεϊ άουτ

ΑΕ Ποντίων - Αχιλλέας Ν. 0-2

Άχθος Αρούρης - Καψόχωρα 2-2

Βεργίνα - Λυκογιάννη 5-3

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. Καψόχωρα 37

8. Βεργίνα 35

9. Αχιλλέας Ν. 33

10. Άχθος Αρούρης 26

11. Ραχιά 23

12. ΑΕ Ποντίων 18

13. Λυκογιάννη 13


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής