breaking news Νέο

Mπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική

  • Mπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική
  • Mπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική

Πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική, με τον πρωταθλητή της Ένωσής μας Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας να μπαίνει με το δεξί στην διαδικασία, βάζοντας με τον τρόπο αυτό σοβαρή υποψηφιότητα για ένα από τα τρία εισιτήρια του ομίλου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας μπροστά σε τριακόσιους περίπου θεατές, με την γηπεδούχο ομάδα της Αγίας Μαρίνας, να μπαίνει εντυπωσιακά και στο πρώτο μόλις λεπτό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ.

Η επιθετική δραστηριότητα του πρωταθλητή της Ένωσής μας διατηρήθηκε για 15 περίπου λεπτά και στο διάστημα αυτό δημιούργησε τρεις ευκαιρίες για γκολ, από τις οποίες αξιοποίησε, όπως ήδη αναφέραμε, την μία.

Στο 1ο συγκεκριμένα λεπτό ο Μουστάκας έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Σαμιώτης στην πορεία της μπάλας με προβολή έκανε το 1-0.

Η Αγία Μαρίνα συνέχισε να πατάει καλύτερα και να είναι πιο επικίνδυνη από τον αντίπαλό της και στο 5' με τον Μουστάκα άγγιξε το 2-0. Όμως το πλασέ από θέση τετ-α-τετ του παίκτη της γηπεδούχου μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Δουλκερίδης.

Στο 15' νέα ευκαιρία για την ομάδα της Ημαθίας να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ με τον Χατζόπουλο αυτή τη φορά, που απέναντι από τον Δουλγερίδη, πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια. Από το σημείο αυτό η ομάδα του Ευρωπού αρχικά ισορρόπησε το παιχνίδι και σταδιακά ανεβάζοντας την απόδοσή της ανέλαβε και την πρωτοβουλία. Στο 20' ο Παπουτσής κέρδισε πέναλτι από τον Αργυρίου και το εκτέλεσε ο ίδιος, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας, Μυλωνάς. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως ο παίκτης του Απόλλωνα πήρε ρεβάνς από τον έμπειρο «πορτιέρο» του Μ. Αλεξάνδρου, πλασάροντας τον έξυπνα μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 1-1.

Το παιχνίδι στο υπόλοιπο διάστημα ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Πιο αποτελεσματικός ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο 74' πέτυχε ένα δεύτερο τέρμα με τον Μπουλάρι, που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Δημητρούση και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έδωσε την νίκη και τους τρεις πρώτους βαθμούς στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ στην ομάδα του.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 76', οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βορότση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος από την ΕΠΣ Καστοριάς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσάκα και Δημητριάδη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Αργυρίου (46’ Λέκκα), Τζημογιάννης, Ράδης, Μουστάκας (89’ Πίτος), Κουτσούκης, Μπρέγκου (65’ Δημητρούσης), Νιογκάνα Σο, Χατζόπουλος (71’ Κίτσα Γκρεστ), Μπουλάρι, Σαμιώτης (89’ Λίβας).

ΕΥΡΩΠΟΣ: Δουλγερίδης, Τσολακίδης (68’ λ.τ. Πελτέκης / 80’ Αναστασιάδης), Μπάμπαλης, Καφετζής, Ματζάρης, Παπαδόπουλος, Παρπουτσής, Βαρότσης, Κατηριάδης (88’ Στεφανίδης), Ευθυμιάδης, Χαραβιτίδης.

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγία Μαρίνα - Ευρωπός     2-1

Αμύνταιο - Βαρβάρα  0-0

Επανομή – Λυκόστομο       2-0

Ρεπό: Βατανιακός

 

 

Στο Λυκόστομο παίζει η Αγία Μαρίνα

Αύριο Τετάρτη η πρωταθλήτρια της Ένωσής μας Αγία Μαρίνα, δίνει το δεύτερό της παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στο Λυκόστομο τον πρωταθλητής της ΕΠΣ Πέλλας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με την ομάδα της Ημαθίας να θέλει την νίκη για να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της. Η ομάδα του Λυκοστόμου στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική, την περασμένη Κυριακή, έχασε στην Επανομή από την Αναγέννηση με 2-0.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής