breaking news Νέο

Επίσκεψη Στέλλας Αραμπατζή στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας

Επίσκεψη Στέλλας Αραμπατζή στη Διεύθυνση Αστυνομίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Στέλλα Αραμπατζή! Δήλωσε ότι «πρέπει να είμαστε δίπλα στα σώματα ασφαλείας, δίπλα στην ευρύτερη οικογένεια, στην οποία ανήκω λόγω του πυροσβέστη συζύγου μου, που φροντίζουν διαρκώς για την ασφάλεια, τη ζωή και την περιουσία μας»!

Βρέθηκε για ακόμη μία φορά κοντά τους και είχε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο, σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη δραστηριότητά τους, τις ελλείψεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής και υποστελέχωσης.

Τους ευχαρίστησε θερμά που της άνοιξαν και ως υποψήφια βουλευτής την αγκαλιά τους, τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που είχανε όλο το διάστημα της αυτοδιοικητικής της σταδιοδρομίας αλλά και για τη σχέση που έχουνε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. «Το ζήτημα της επόμενης ημέρας είναι ένα εθνικό σχέδιο οργάνωσης και σχεδιασμού μακροπρόθεσμου για την καλύτερη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας της χώρας μας», δήλωσε. Τόνισε ότι «ως νέα πολιτικός, ήρθε η ώρα με σοβαρότητα και γνώση να χαράξουμε μία νέα πορεία ενδυνάμωσης της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που είναι κυριολεκτικά ζητήματα ποιότητας διακυβέρνησης Ελλάδας». Η προσωπική δέσμευσή της είναι να είναι δίπλα τους και να αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για ένα αύριο περήφανο και ανάλογο των υπηρεσιών τους και των θυσιών των οικογενειών τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής