breaking news Νέο

Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Νάουσα : «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΧΑΟΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

  • Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Νάουσα : «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΧΑΟΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»
  • Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Νάουσα : «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΧΑΟΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»
  • Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Νάουσα : «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΧΑΟΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»
  • Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Νάουσα : «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Ή ΧΑΟΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλοι και μέλη της ΝΔ στον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, το μεσημέρι της Τετάρτης, 17ης Μαϊου, σε καφέ της «παραλίας» της Νάουσας. Στο πλευρό του ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο πρόεδρος της «νομαρχιακής» Σταύρος Γιανναβαρτζής, της «τοπικής» Βαγγέλης Αδαμίδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι από την Ημαθία κ.α. Ο κ. Μητσοτάκης στην 25λεπτη ομιλία του έδωσε το περίγραμμα του προεκλογικού του προγράμματος, θέτοντας το δίλημμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ ή της επιστροφής στο 2019.

 

«Μας μίλησαν μέχρι και για κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Τρεις μήνες, λέει, θα έχουμε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Να δω πώς θα πληρώνονται οι συντάξεις σας με την κυβέρνηση του ειδικού σκοπού και πώς η χώρα θα κυβερνάται», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Τρεις μέρες πριν από την κάλπη υπάρχει μία πρόταση διακυβέρνησης: της Νέας Δημοκρατίας. Και από την άλλη υπάρχει το απόλυτο χάος. Άρα το δίλημμα σταθερότητα ή χάος είναι πάρα πολύ ισχυρό και πάρα πολύ πειστικό. Θέλουμε μια σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Μια κυβέρνηση, η οποία δεν θα είναι έρμαιο εσωκομματικών παζαριών και εκβιασμών.

Τίποτα από αυτά που πετύχαμε δεν είναι δεδομένο. Πόσο μάλλον όταν, δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες για το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πώς πάση θυσία θα γυρίσουν στην εξουσία, αγνοώντας παντελώς τι είναι καλό για τη χώρα και για τη σταθερότητά της.

Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι αστάθεια και πειραματισμοί.

Οι επόμενες εκλογές δεν αφορούν μόνο την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, την υγεία, αφορούν και το ποιος θα διαχειριστεί την εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας σε κρίσιμες συνθήκες», σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε : «Το τελευταίο, το οποίο χρειαζόμαστε, είναι αστάθεια, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι πειραματισμοί, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι θεωρίες “ναι, εγώ ξέρω ποιος μπορεί να είναι ο πρωθυπουργός, ο ‘άγνωστος Χ’, αλλά δεν σας τον λέω, σας το φυλάω μυστικό μέχρι μετά τις εκλογές».

 

Για την Ημαθία ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι μαζί με την Πέλλα πήρε 300 εκ. ευρώ για αγροτικές αποζημιώσεις. Στο σύνολο της χώρας δόθηκαν στην περίοδο της διακυβέρνησής του 1 δις ευρώ για τις ζημιές που υπέστη η αγροτική παραγωγή από τις καιρικές συνθήκες, εκ των οποίων τα 500 εκ. ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό.

 

Σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Νάουσας ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως ξανάνοιξε η σχολή της Αστυνομίας στη Νάουσα.

Τόνισε ακόμα πως η κυβέρνησή του στήριξε την παραγωγή κρασιού με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έκανε τον οινοτουρισμό πιο προσβάσιμο και στηρίζει μια τουριστική ανάπτυξη 12 μήνες το χρόνο.

 

Η ομιλία του πρωθυπουργού ολοκληρώθηκε με πολλούς από τους νέους ανθρώπους που βρέθηκαν στο Loft της Νάουσας να περιμένουν για μια σέλφι!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής