breaking news Νέο

Παίζουν με την υπομονή του κόσμου

Παίζουν με την υπομονή του κόσμου

Την επομένη του αγώνα με την Δόξα Δράμας, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν, ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα, αυτοί που εξακολουθούν να διατηρούν επαφή με τον άνθρωπο, στον οποίο ουσιαστικά και όχι υποθετικά, ανήκει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και κάνει κουμάντο στην ομάδα, όπως αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, η ΒΕΡΟΙΑ θα άλλαζε χέρια και μια νέα εποχή θα ανέτειλε για την ιστορική «Βασιλίσσα».

***

Και για να γίνουν πιο πειστικοί, διέρρεαν ότι δήθεν ο υποψήφιος αγοραστής του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, είχε ήδη κάνει την εμφάνιση του καλύπτοντας το χρέος προς τον πρώην ισπανό ποδοσφαιριστή της ομάδας, εξαιτίας του οποίου της είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί και θα της επιστρέφονταν μόνο εφόσον καταβάλλοντο τα χρήματα μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, όπως τελικά και έγινε.

***

Μόνο που το χρέος εκείνο δεν καλύφθηκε από τον υποτιθέμενο υποψήφιο επενδυτή.

***

Βέβαια, παρά τις ρητές διαβεβαιώσεις, ότι αυτή τη φορά πρόκειται για τετελεσμένο γεγονός, εμείς, όπως πιστεύουμε και αρκετοί ακόμη, που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια τις παλινδρομήσεις, πάνω στο επίμαχο θέμα, του ουσιαστικά και όχι υποθετικά, κατόχου των μετοχών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, παραμέναμε επιφυλακτικοί, όσον αφορά τις προθέσεις του να παραχωρήσει τις μετοχές με όρους που δεν θα επιχειρούσαν να βγάλει κέρδος από τη... ζημία!!

***

Και φυσικά, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, δεν διστάσαμε με σχετικό σχόλιο που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της περασμένης Παρασκευής, να εκφράσουμε και δημόσια τις αμφιβολίες μας, με την ευχή αυτή τη φορά να διαψευσθούμε και η θρυλική Βασίλισσα να βρει τον δρόμο της.

***

Και δυστυχώς δικαιωθήκαμε!!!

***

Τρεις ημέρες μετά την καταλυτική ημερομηνία, στην οποία δήθεν η ΒΕΡΟΙΑ θα άλλαζε χέρια και σελίδα και η απόλυτη σιγή στα γραφεία της. Η ομάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από ότι πριν το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, αφού πλέον έχει χαθεί και η φλόγα που διέκρινες εύκολα στα μάτια των νεαρών ποδοσφαιριστών της στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

***

Η ΒΕΡΟΙΑ με μαθηματική ακρίβεια οδεύει προς τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και δεν ξέρω αν βρεθεί κάποιος να την σταματήσει και στην Γ' Εθνική!!

***

Και για την κατάντια της αυτή ευθύνονται οι δύο τελευταίοι ιδιοκτήτες της: Ο Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Θόδωρος Καρυπίδης που το πέρασμά τους από την ΠΑΕ άφησε πίσω τους καμμένη γη!!

Γράφει ο Νίκος Καμπούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής