breaking news Νέο

SL2 : Σήμερα παίζει τα "ρέστα της" η ΒΕΡΟΙΑ

SL2 : Σήμερα παίζει τα

Σήμερα Παρασκευή διεξάγεται μια ακόμη κρισιμη αγωνιστική για τις ομάδες που στον Βόρειο όμιλο της SL2 παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία ενω όπως είναι γνωστό η "μάχη" της κορυφής έχει ήδη κριθεί από την περασμένη αγωνιστική, με τον Πανσερραϊκό να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο της ανόδου.

Η ΒΕΡΟΙΑ, που μετά την νίκη του Απόλλωνα Πόντου επι της Β' ομάδας του Παναθηναϊκού βρέθηκε και πάλι οριακά μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού εχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα της Καλαμαριάς, την οποία αυτή τη στιγμή κυνηγάει ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής κόντρα στην Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 3.15μ.μ. Στις τέσσερις, σαρανταπέντε λεπτά αργότερα, κάνουν σέντρα τέσσερα ακόμη παιχνίδια μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι αναμετρήσεις Μακεδονικού - Απόλλωνα Πόντου και Ηρακλη Θεσσαλονίκης - Ηρακλή Λάρισας, που ενδιαφέρον άμεσα την ΒΕΡΟΙΑ. Και το πρόγραμμα θα κλείσει την Δευτέρα επομενη ημέρα των εκλογών με την αναμέτρηση Πανσερραϊκού - Διαγόρα.

Το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Λάρισα όπως αναφέραμε θα ξεκινήσει στις 3.15μ.μ., θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3 όμως λόγω της κρισιμότητας του θεωρούμε ότι η φυσικη παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι απαραίτητη προκειμένου να πάρουν ώθηση οι ποδοσφαιριστές της.

Η Λάρισα μπορεί να έχει μείνει από στόχους αφού όπως ήδη είναι γνωστό ο Πανσερραϊκός και μαθηματικά έχει κατακτησει την πρώτη θέση όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι αδιάφορη. Εξ άλλου αν κάποια ομάδα θα ηθελαν να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές της αυτή δεν θα ειναι η ΒΕΡΟΙΑ αλλά ο συμπολίτης τους Ηρακλης που είναι ένας από τους υποψήφιους για υποβιβασμό.

Μόνο αδιάφορη λοιπόν δεν πρόκειται να είναι στο σημερινό της παιχνίδι με αντίπαλο την ΒΕΡΟΙΑ η Λαρισα και αυτό θα πρέπει να το έχουν υπόψιν τους οι γηπεδούχοι που ετσι κι αλλιώς καίγονται για τους βαθμούς.

 

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 19/5/2023

ΒΕΡΟΙΑ - Λάρισα 3.15μ.μ. (ΕΡΤ3)

Μακεδονικός - Απόλλων Π. 4μ.μ.

Ηρακλής Θ. - Ηρακλής Λ.

Αριδαία - ΠΑΟΚ Β.

Παναθηναϊκος Β - Καρδίτσα

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου

 

Δευτέρα 22/5/2023

Πανσερραϊκός - Διαγόρας 4μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής