breaking news Νέο

Άγγελος Τόλκας : «Ήρθε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νάουσα και δεν ντράπηκε»

Άγγελος Τόλκας : «Ήρθε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νάουσα και δεν ντράπηκε»

Σχετικά με την επίσκεψη του κου Μητσοτάκη στη Νάουσα, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, ανήρτησε στη σελίδα του την παρακάτω δήλωση:

 

Ήρθε λοιπόν ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης στη Νάουσα και δεν ντράπηκε:

  1. ΝΑ ΠΕΙ: «πήγαμε στις Βρυξέλλες, χτίσαμε ουσιαστικά εξ αρχής το Ταμείο Ανάκαμψης»

ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ: Ένα μεγάλο χρηματοδοτικό εργαλείο που φτιάχτηκε για ΟΛΕΣ τις χώρες της Ευρώπης αλλά μόνο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη το σχεδίασε χωρίς διαβούλευση με τους φορείς και το διένειμε και πάλι σε λίγους και πλούσιους.

  1. ΝΑ ΠΕΙ : «Εξασφάλισα όλους τους πόρους για την αγροτική ανάπτυξη. Οι δύο πιο ωφελημένοι νομοί σε όλη την ελληνική επικράτεια από τη στήριξη την οποία παρείχαμε στους αγρότες μας ήταν ο νομός Πέλλας και ο νομός Ημαθίας με παραπάνω από 300 εκατομμύρια.»

ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ: Οι αγρότες της Ημαθίας είναι στο χείλος του γκρεμού κατά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Απώλεια εισοδήματος, μηδενικοί έλεγχοι της αγοράς, κατακόρυφη αύξηση τιμών αγροεφοδίων, ενέργειας, καυσίμων. Καμία πολιτική στη Γεωργία. Αλήθεια πού πήγαν τα 300 εκατομμύρια;

  1. ΝΑ ΠΕΙ: «Θα στηρίξουμε κι άλλο την υγεία, το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα νοσοκομεία μας»

ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ: Στην Ημαθία ο Κορωνοιός άφησε πάνω από 600 νεκρούς. Η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα απέδειξε ακριβώς ότι τόσοι θάνατοι υπήρξαν γιατί τα νοσοκομεία της επαρχίας ήταν ανοχύρωτα. Και παραμένουν. Και λέει ότι θα τα στηρίξει τώρα και όχι όταν το χρειαζόταν η ελληνική κοινωνία.

  1. ΝΑ ΠΕΙ: « τα "3-5 Πηγάδια" είναι ίσως το καλύτερο χιονοδρομικό της χώρας. Θα έχει πάντα την στήριξή μου και πριν πέσουν τα πρώτα χιόνια θα ξαναέρθουμε εδώ να δούμε το ωραίο χιονοδρομικό όλοι μαζί.»

ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ: Προφανώς και ο κος Μητσοτάκης δεν ξέχασε τα 10.7 εκατομμύρια που έταξε δια του κου Άδωνη. Αλλά δεν θα τα δώσει. Αντιμετωπίζει μια πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου ως ένα θέρετρο για να ξεσκάσει λίγες ημέρες κι όχι ως μια υποχρέωση της πολιτείας να στηρίξει την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Αλλά αυτός είναι

 

Με λίγα λόγια η προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στη Νάουσα απέτυχε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος.

Κυριακή ψηφίζουμε

Δευτέρα φεύγουν


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής