breaking news Νέο

Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Οδυνηρή ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, η ΒΕΡΟΙΑ θυμήθηκε τον κακό της εαυτό και έχασε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης από την Λάρισα, που μπορεί να μην καίγονταν για τους βαθμούς αφού η πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Super League έχει ήδη καπαρωθεί από τον Πανσερραϊκό μεσα όμως στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της μόνο αδιάφοροι δεν έδειχναν.

Αντίθετα οι "Βεροιώτες" ποδοσφαιριστές που παίζουν για την επιβίωση της ομάδας τους, "πνιγμένοι" προφανώς από το άγχος, διαφορετικά δεν έχει εξήγηση η καταστρεπτική απόδοσή τους στο πρώτο 45λεπτο, βρίσκονταν εκτός αγώνα.

Στην επανάληψη βέβαια και με το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Μπελεβωνης φάνηκε να παίρνουν ψυχολογία, κατά διαστήματα να ισορροπούν τον ρυθμό του αγώνα και στο 70' άγγιξαν την ισοφάριση, όταν ο Γιουκούδης έστρωσε την μπάλα στον Μπελεβώνη που βρίσκονταν μέσα στην περιοχή της Λάρισας αυτος "έπιασε" γεμάτο εναέριο γυριστό σουτ που έφυγε ελάχιστα αουτ.

Γενικά το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο αφού η ομαδα της Λάρισας ήταν σαφώς καλύτερη από την ΒΕΡΟΙΑ και εκτός από τα τρια γκολ που πέτυχε είχε ένα δοκάρι στο 82' σε σουτ του Ογκμποε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 11ο λεπτό όταν ο Μαυριάς έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Πεντροσο στο δεύτερο δοκάρι ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 34' με δημιουργό και πάλι τον Μαυριά και εκτελεστή τον Τσιριγώνη που απέναντι από τον Βενετίδη πλάσαρε ιδανικά ζευγαρώνοντας τα τέρματα της ομάδας.

Η ΒΕΡΟΙΑ που την μοναδική φορα που απείλησε την εστία του Σουλούκο ηταν στο 3' όταν ο Ντουμάνης από την δεξιά έβγαλε την συρτή παράλληλη σέντρα με τον Μπουόλι να βγαίνει στην πορεία της μπάλας να βρίσκει όμως αέρα υπο την πίεση αντιπάλου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ελευθεριάδης έβγαλε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Λάρισας, ο Μπελεβώνης παλικαρίσια με το κεφάλι την πήρε στην κατοχή του ανάμεσα από δυο αντιπάλους και κρέμασε τον Σουλούκο που είχε πραγματοποιήσει έξοδο μειώνοντας σε 1-2.

Στο 70' είχαμε την ευκαιρία του Μπελεβώνη να ισοφαρίσει και στο 78' διαμορφώθηκε το 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πεντροζο. Το πέναλτι κερδισε ο Τσιριγώνης από τον Μανωλιούδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αργυρός απο την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθους τον Στεφανή από την Καρδίτσα και τον Τοροσιάδη απο την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ (Σπ. Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64’ Μπαϊντού), Μανωλιούδης (80’ Κατσούκης), Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (59’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46’ Μπελεβώνης).

ΑΕΛ (Π. Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46’ Κόλα), Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (78’ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (78’ Ογκμποε), Αντράντα (72’ Θωμαϊδης), Πεντρόσο, Μαυριάς.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ - Λάρισα       3-1

Παναθηναϊκός Β. - Καρδίτσα       2-2

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου  0-1

Αριδαία - ΠΑΟΚ Β'     0-0

Ηρακλής Θ. - Ηρακλης Π.   4-1

Μακεδονικός - Απολλων Π.         1-2

Πανσερραϊκός - Διαγόρας ............(22/5)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                                    ΑΓ.   ΒΑΘ.

1. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  23     57

2. ΛΑΡΙΣΑ          26     54

3. ΠΑΟΚ Β'        24     45

4. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ         24     43

5. ΗΡΑΚΛΗΣ     24     43

6. ΚΑΡΔΙΤΣΑ     24     40

7. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β'      24     30

8. ΑΡΙΔΑΙΑ        25     29

9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ     25     28

10. ΔΙΑΓΟΡΑΣ  23     27

11. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  24     26

12. ΒΕΡΟΙΑ       24     24

13. ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.       24     22

14. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ       25     17

15. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.      24     4


Πριν την έναρξη του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ τιμήθηκαν η Κ-17 της ΒΕΡΟΙΑΣ που συμμετείχε και
Πριν την έναρξη του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ τιμήθηκαν η Κ-17 της ΒΕΡΟΙΑΣ που συμμετείχε και
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΛ
ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΛ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής