breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Δύσκολη έξοδος της Αγίας Μαρίνας

Αγώνες μπαράζ : Δύσκολη έξοδος της Αγίας Μαρίνας

Στην Κατερίνη με τον Βατανιακό, αγωνίζεται σήμερα Τετάρτη 24 Μαϊου, ο πρωταθλητής της Ένωσής μας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας που ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια ανόδου στην Γ' Εθνική, κερδίζοντας στην πρεμιέρα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας τον Απόλλωνα Ευρωπού με 2-1 και συνέχισε με νίκη (0-2) εκτός έδρας, επί της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Πέλλας, την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, θέλει να συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά και σήμερα κόντρα στον Βατανιακό, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την  κατάκτηση του ενός από τα τρία εισιτήρια ανόδου που δίνει ο όμιλος.

Το έργο βέβαια σήμερα των ποδοσφαιριστών του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας δεν αναμένεται το ίδιο εύκολο με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής, στο γήπεδο της Αριδαίας με αντίπαλο το Λυκόστομο,  αφού ο πρωταθλητής της Πιερίας Βατανιακός δείχνει σαφώς πιο δυνατός από την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, για να φύγουν από την Κατερίνη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Πιερίας και σημερινός αντίπαλος του Μ. Αλεξάνδρου, την περασμένη αγωνιστική κέρδισε στο ιδιόκτητο γήπεδό του τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Φλώρινας, Ερμή Αμυνταίου, με 3-0, ενώ την 1η αγωνιστική έκανε το ρεπό του.

Τον αγώνα Βατανιακός - Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Δήμος Τζάμος από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκίτσο και Τσάγκα.

 

Οι σημερινοί αγώνες

2ος όμιλος

Βατανιακός - Αγία Μαρίνα

Επανομή - Αμύνταιο

Ευρωπός - Αετός Βαρβάρας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής