breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

«Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω ότι το αποτέλεσμα το εκλογικό είναι για εμάς ένα οδυνηρό σοκ, απρόσμενα οδυνηρό, φοβάμαι ότι και για την κοινωνία είναι οδυνηρό, ακόμα και για όσους ψήφισαν ΝΔ, δεδομένου ότι διαμορφώνονται συσχετισμοί, που, αν επαναληφθούν στις εκλογές της ενισχυμένης εκλογής, θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία», έφα ο Αλέκ6ης.

Δηλαδή πρόεδρε, αν αποφάσιζε ο λαός να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ 41% και στη Νου Δου δεν θα υπήρχε πρόβλημα δημοκρατίας;

Και τι σημαίνει δηλαδή ότι αναλαμβάνεις την ευθύνη; Δεν θα πηγαίνεις στο κότερο της Παναγοπούλου τα ερχόμενα τέσσερα καλοκαίρια; Ή θα σταματήσεις να λαμβάνεις τη βουλευτική σου αποζημίωση, για να τη δίνεις στο Ζουράρι και τα άλλα....καλόπαιδα, όπως είπε ο παλιός μας «μακεδονομάχος» πριν την κάνει για ΣΦΥΡΙΖΑ μεργιά;

Εντάξει, αλλιώς το είπε, για όσους σπουδάζουν στα κολέγια, αλλά βλέπεις, εμείς είμαστε ευγενείς και δεν κάνουμε αναφορά σε κ@κ@παιδα.

Ναι, θα μας λείψουν από τη Βουλή Φίλης, Σκουρλέτης και λοιποί σύντροφοι.

Μαζί και ο Βαγγέλ Αντώναρος, που πάτωσε, δυστυχώς.

Πάντως η είδηση της μεταπολίτευσης ήταν ότι ο Γιάννης Τραγάκης, που εκλεγόταν βουλευτής Πειραιά συνεχώς από το...1974, έχασε την έδρα.

Τι άδικοι που είναι οι Πειραιώτες…Έπρεπε να τον βγάλουν μια ακόμη τετραετία, για να συμπληρώσει 50 χρόνια προσφοράς στο λιμάνι.

Στα καθ΄ ημάς, το ενδιαφέρον στρέφεται στα όσα συμβούν μετά την 25η Ιουνίου στα δημοτικά πράγματα της Βέροιας. Ποιον ή ποια θα στηρίξει η ΝΔ; Μι ή Συ;

Εκτός και αν ψηφίσουν ξανά τον Κω!


Ζουράρις
Φίλης
Σκουρλέτης
Αντώναρος
Τραγάκης
δημαρχείο Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής