breaking news Νέο

«Το στραβόξυλον» στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς

«Το  στραβόξυλον» στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Το στραβόξυλον», το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας και  μετά από την επιθυμία πολλών συμπολιτών μας από όλο το Δήμο Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Σύλλογο Ράχης θα παρουσιάσουν το ίδιο έργο στο κλειστό θέατρο της Ραχιάς, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30μμ, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Τσαχουρίδη, με τη συμμετοχή του θεατρικού τμήματος της λέσχης.

            Υπενθυμίζεται ότι η  παράσταση είναι μια κωμωδία χαρακτήρων και κοινωνικής κριτικής και ασχολείται  με την καθημερινότητα όπου ο Νικολάκης , εκ πεποιθήσεως γκρινιάρης και δύστροπος, είναι διευθυντής σ' ένα εργοστάσιο υποδημάτων και ζει μαζί με την γυναίκα του και την ανιψιά του. Όλοι τον θεωρούν στραβόξυλο, ιδίως η ανιψιά του, που δεν λέει να παντρευτεί. Εκείνη διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρο του και έναν πελάτη και…

            Η είσοδος είναι δωρεάν και παρακαλούνται  όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προσέλθουν έγκαιρα στο χώρο του θεάτρου γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. 

 

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                                Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης  Χαράλαμπος                            Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής