breaking news Νέο

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Τραπεζανλίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Τραπεζανλίδης

Σε ηλικία 72 ετών, έφυγε χθες Πέμπτη από τη ζωή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Γιάννης Τραπεζανλίδης. Ο εκλιπών, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της Ημαθίας, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία για τρεις περιόδους στην ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, πανηγυρίζοντας με την φανέλα της, την περίοδο 1975-1976, την άνοδο στην Α' Εθνική.

Μετά την αποχώρησή του από την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ συνέχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Εδεσσαϊκό που επίσης αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η κηδεία του Γιάννη Τραπεζανλίδη θα γίνει τις επόμενες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κρύα Βρύση, από την οποία ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

H «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ - ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μέσω του προέδρου του Τάκη Παπατζίκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Τραπεζανλίδη, που έφυγε χθες Πέμπτη από τη ζωή.

«Ο Γιάννης Τραπεζανλίδης, που φόρεσε για τρεις περιόδους την φανέλα της ένδοξης ομάδας μας, αγαπήθηκε και δέθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής