breaking news Νέο

Αγώνες μπαράζ : Πρώτη ήττα της Αγίας Μαρίνας

Αγώνες μπαράζ : Πρώτη ήττα της Αγίας Μαρίνας

Την πρώτη του ήττα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική, γνώρισε την περασμένη Τετάρτη στην Κατερίνη από τον Βατανιακό, ο πρωταθλητής της Ένωσής μας, Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (δεύτερη σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που συμμετέχει την φετινή περίοδο).

Παρά την ήττα της πάντως η ομάδα της Αγίας Μαρίνας παρέμεινε στην κορυφή του βαθολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας όμως με τον προχθεσινό της αντίπαλο Βατανιακό και την Αναγέννηση Επανομής.

Το παιχνίδι ήταν ορισμός του ντέρμπι, με πολλές προσωπικές και δυνατές μονομαχίες και λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε τέσσερα λεπτά (86') πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου απ΄τον Σαμανίδη και ενώ προηγουμένως η ομάδα της Ημαθίας είχε δύο - τρεις ευκαιρίες να προηγηθεί αυτή στο σκορ.

Ευκαιρίες βέβαια δημιούργησε και ο πρωταθλητής της Κατερίνης πριν την επίτευξη του γκολ, τις οποίες επίσης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένας ισορροπημένος αγώνας, που όλα έδειχναν ότι όποιος καταφέρει να σκοράρει πρώτος θα κέρδιζε και τους τρεις βαθούς. Το κατάφερε η γηπεδούχος ομάδα τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου και πήρε την νίκη, με τον πρωταθλητή της Ένωσής μας πάντως να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες ανόδου στην Γ' Εθνική.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τζάμος από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκίτσο και Τσάγκα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Κολαξίδης, Λιόλιος, Οικονόμου, Καραμανώλας, Ανανιάδης, Παρδάλης, Δελαβερίδης (20' λ.τ. Παπαδόπουλος / 72' Καλαϊτζίδης), Τσιώμης (88' Παντζιάλας).

ΑΓIA ΜΑΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Αργυρίου (72' λ.τ. Λέκκα), Τζημογιάννης, Ράδης, Μουστάκας (65' Δημητρούσης), Κουτσούκης, Μπρέγκου (87' Λουτζιανιώτης), Νιογκάνα Σο, Χατζόπουλος (72' Κίτσα Γκρεστ), Μπουλάρι, Αργυρόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Bατανιακός - Αγία Μαρίνα  1-0

Ευρωπός - Αετός Βαρβάρας       1-1

Επανομή - Αμύνταιο           2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          αγ.    βαθ.

1. Βατανιακός    2       6

2. Αγία Μαρίνα  3       6

3. Επανομή        3       6

4. Αετός Βαρβάρας    3       5

5. Αμύνταιο        3       1

6. Ευρωπός       2       1

7. Λυκόστομο    2       0

 

Σημ.: Προβιβάζονται στην Γ' Εθνική οι τρεις πρώτοι

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 28/05/ώρα 5 μ.μ.

Αγία Μαρίνα – Αετός Βαρβάρας

Λυκόστομο – Βατανιακός

Επανομή – Ευρωπός

Ρεπό: Αμύνταιο


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής