breaking news Νέο

Υποψήφιοι σπεύσατε! Αιτήσεις για προσλήψεις μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων

Υποψήφιοι σπεύσατε! Αιτήσεις για προσλήψεις μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων

Yποψήφιοι σπεύσατε! Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα – κλιμακωτά – οι αιτήσεις των υποψηφίων στην πρώτη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το 2018, που αφορά την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων.

Ειδικότερα, θα προσληφθούν 133 απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 84 πτυχιούχοι ΤΕΙ, 2.714 απόφοιτοι Λυκείου και 5.235 υποψήφιοι χωρίς ιδιαίτερα προσόντα, σε τομείς όπως η καθαριότητα, η ύδρευση – αποχέτευση, ο φωτισμός κλπ.

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν όλο σχεδόν το φάσμα των πτυχίων, καθώς ζητούνται μηχανικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, γραμματείς, χειριστές μηχανημάτων, τεχνίτες, εργοδηγοί, αλλά και προσωπικό καθαριότητας. «Κλειδί» για την επιτυχή διεκδίκηση μιας από τις θέσεις της προκήρυξης είναι η εμπειρία, γεγονός που ευνοεί τους ήδη συμβασιούχους στους δήμους.

Μοριοδότηση

Για όλες, δε, τις θέσεις των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, εφόσον η εμπειρία έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας ΟΤΑ ή νομικών προσώπων αυτών, μοριοδοτείται με 17 μονάδες ανά μήνα και για συνολική εμπειρία έως 24 μήνες. Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.

Σ' ότι αφορά, τώρα, την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι αιτήσεις ξεκινούν την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018. Τελευταίες θα υποβληθούν οι αιτήσεις για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, που προβλέπεται να ξεπεράσουν τις 80.000. Οι ημερομηνίες υποβολής τους ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγουν την Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Π.Τ.

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής