breaking news Νέο

Πάλι μας τρομοκρατούν… - Του Αλέκου Χατζηκώστα

Πάλι μας τρομοκρατούν…  - Του Αλέκου Χατζηκώστα

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο». Για μία ακόμη φορά κόμματα που διεκδικούν τηn κυβέρνηση καταφεύγουν στην ιδεολογική – πολιτική τρομοκράτηση των ψηφοφόρων, στη καλλιέργεια ψεύτικων-πλαστών διλλημάτων, προκειμένου να υφαρπάξουν τη λαϊκή ψήφο.

Έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω συνεντεύξεων του εκβιάζει και πάλι τον λαό με το δίλημμα "σταθερότητα ή περιπέτειες".

Οι περιπέτειες για τον λαό, όμως, βρίσκονται στο ίδιο το πρόγραμμα της ΝΔ που περιλαμβάνει τα εκατοντάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, την επίτευξη ματωμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων, την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της Υγείας κλπ.

Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος απαιτείται και η "αξιόπιστη", δηλαδή συναινετική, αντιπολίτευση που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης και την οποία θα προσφέρουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε στην τετραετία που μας πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ψηφίσει το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νόμων στη Βουλή.

Ας σκεφτούμε διαφορετικά επιτέλους. Ας τους φοβερίσουμε εμείς με τη ψήφο μας. Η σωτηρία του λαού βρίσκεται στα δικά του χέρια και στη εκλογική ενίσχυση εκείνων που στα πάνω από τα 100 χρόνια της ύπαρξης τους ως κόμμα- με άπειρες θυσίες- ήταν πάντα στο πλευρό του, επικεφαλείς στον αγώνα για «ν’ ανθρωπεύσει ο άνθρωπος»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής