breaking news Νέο

Σταύρος Γιανναβαρτζής : «Οι πολίτες ψήφισαν συνειδητά Μητσοτάκη και ΝΔ»

Σταύρος Γιανναβαρτζής : «Οι πολίτες ψήφισαν συνειδητά Μητσοτάκη και ΝΔ»

Στο Ράδιο Αιχμή-102,8 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 29ης Μαΐου, ο πρόεδρος της «νομαρχιακής» της ΝΔ, Σταύρος Γιαναβαρτζής, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Λόγια Σταράτα» του Αλέκου Χατζηκώστα. Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ημαθίας αναφέρθηκε στο «πρόβλημα» που αντιμετωπίζει, σε επίπεδο ψήφων, από τα «δεξιά», το κόμμα του, σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας και ειδικά στη Μακεδονία. «Βλέπουμε όλους τους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτά τα ποσοστά στην περιοχή μας, ώστε στις 25 Ιουνίου να καλύψουμε τη διαφορά, σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα», τόνισε. Ο ίδιος χαρακτήρισε ως συνειδητό το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου. «Οι πολίτες πίστεψαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμφώνησαν με το πρόγραμμα της τετραετίας που πέρασε με κυβέρνηση τη ΝΔ, αλλά και τη  δουλειά των υποψηφίων βουλευτών μας στην Ημαθία», είπε ο κ. Γιανναβαρτζής, ο οποίος αναμένει τα ίδια αποτελέσματα στις εκλογές του Ιουνίου, με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά, με στόχο της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιφερειακή μας ενότητα να εκλέξει τρεις βουλευτές. Ακόμη δήλωσε αισιόδοξος ότι οι ρυθμοί της οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και η εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών στη χώρα μας, θα μειώσουν το δημόσιο χρέος, στο 150% του ΑΕΠ το 2027. «Οι ψηφοφόροι ψήφισαν συνειδητά τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και το πρόγραμμά της. Τα  οικονομικά καλυτερεύουν, οπότε  ανοίγει το  δημοσιονομικό περιθώριο, για  να υπάρξουν κοινωνικές παροχές.

Διαχειριστήκαμε δύσκολες στιγμές, από το 2019,.Είμαστε αισιόδοξοι όμως ότι θα καλύψουμε τους στόχους μας. Οι Έλληνες ψήφισαν για σταθερότητα και να πάει η Ελλάδα μπρος», κατέληξε ο κ. Γιανναβαρτζής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής